anonim
ya bu okulda ulaşım yürüyerek sağlanmaz mi mesela girişten kurupelite yürünmez mi kac dk sürer ? yada okul dışında bi yerden bi yere yürünmez mi ?

Yorumlar

syntaxerror
dayanıklılık, kondisyon, yürüme hızı vs. hepsi birer etken değişir kişiden kişiye :) mesela biz arkadaşla 30 dk'da üniversiteden yeşilyurda yürüyoruz. kimisi 2-3 durak bile yürümüyor.
masallaranlatiyorum
kışın yürünmez bi de hangi fakulte olduğuna bağlı
minona
yürünür tabii, üni durağına kadar r11 kullan var gücünü kampüsten aşağı inmek için harcama :) sonrasında istediğin kadar yürüyebilirsin acelen yoksa, sahil tarafından git güzel oluyo :)
hitheare
yapanlar var
anonim
şimdiye kadar okuduğum yazılarda genelde yürünmez gibi ifadeler görünce üzüldüm ben burda her yere yürüyorum orda yürüyemiycem sandım. fen edebiyat a mesela turgut özal yurdundan yürümek nasil olur yürünür mü kac dk sürer?
pisman
gecen sene kurupelitteydim tramvaya r11le in sonrasi tak kulaklari sahilden 20 dakka o da tadini cikara cikara😉
anonim
üniversite kapisindan eğitim fakültesinekkadar kaçdkda yyürüyebilirim bi kiz olarak
anonim
rahatlıkla yürünür, yeter ki hava güzel olsun. sahil tarafından giderseniz daha ferah olur. bir iki kere çıkınca anlarsın zaten. 30 dakikada yeşilyurda yürüyen arkadaş sen de biraz yavaş yürü. üniversite-yeşilyurt arası 10km, sen 30 dakikada oraya koşarsan kendini şanslı say.
ultraslan
eğitimden türkiş'e bir saati buluyor benim.
anonim
sahil tarafı derken ben daha üniversiteyi fla görmedim bilmiyorum açıkcası :)