rhszkdn
ayın 28'inde 1. sınıfların kızları için düzenlenecek olan av mevsiminde tüm kızlarımıza başarılar diliyorum eski sevgilim şimdiden başlamış onun da allah belasını versin şule kim lan gördüm şuleyi komple faceini stalkladım yolcam o şuleyi!

Yorumlar

trakyakizcesi
yol kız yol bu ne ya yenileri gelince biz niye eskiyoruz biz eski değiliz sanki yaşlandık sanki erkekler yeni versiyon hepsi aynı
kıyma makinesi
adı üstünde eski sevgilin, yorma bu kadar kendini.
anonim
bencede yol onu
marjinal
valla bende yeniyim ama haklısın bul o kızı. benimde durum senin gibi. baya uğraşcam gibi gözüküyo
atakumunprensi
siz sevgiliniz olunca hemen bulunmaz hint kumaşıymış gibi davranmayınca emin olun uzun ilişkiler sizi bekliyor. erkekleri çok şımartmaya gelmez
anonim
şule benim ?
alice
hadi bakalııım :d
Gerekovic
e sen "eski" dedin. ben mi yanlış okudum? kusura bakma ama çocuk özgür olmuş artık.. daha doğrusu sana bir şey yapmak düşmez..
kıyma makinesi
ben sizi anlayamadım. eski sevgilinizin yeni bir sevgilisi olamaz mı? olursa buna karışma hakkını kim veriyor ki size. yeni ayrılmış da olabilirsiniz, hemen sevgili bulmasını kendinize yediremiyor da olabilirsiniz. ama herkesin acısını yaşama süresi veya unutma süresi farklı. siz 3 ayda 1 yılda unutursunuz ya da unutamazsınız, karşıdaki bu süreci 1 ayda geçer. bunun için onu suçlayamazsınız. rahat bırakın yeni sevgilisi olacaksa, belki çok mutlu olacaklar, belki evlenecekler. çomak sokmanıza ne gerek var.
foreveralone
şule ben senin yerinde olsam bu lafın altında kalmam ama yinede sen bilirsin aşsfkjşdalfjl
vendetta
ohooo şule de burdaymış :d
anonim
valla benim mekan belli arkadaşlar bi sıkıntısı olan varsa gelir eğitim fakültesine 😂 -şule
anonim
abilerimiz aç kurtlar gibi bizi bekliyorlar zaten
anonim
oo kavga var şule meydan okuyor 😎😎👊💪
qozluklubiri
ben çok açıktım anonim_bayan 😎