kelebeketkisi
insanları umursamayacaksın,umursayıp değer verdikçe sen kıymetli olmuyorsun..haksız mıyım? 😕

Yorumlar

nox
haksızsın.
nox
çok yüklenmeyelim ya :d
blue
deveyi diken insani seven :) makbuldür diye dememisler boşuna doğru kişiye değer vermek lazim yanlış kişi zaten değer verilmeyi haketmeyen kişidir.
foreveralone
cidden haksız ama şu mantık lisede kaldı sanki daha önce insanları umursamamazlık yapmamış gibi söylüyorsun umursamayınca da bişey olmuyo orda ki temel olay o insan için nelere tolerans gösterebildiğindir yani sınırını iyi bileceksin.
baylark
İnsanlari umursayacaksin ama haddi kadar.çünkü fazlası zarar..
kahvedelisi
herkese aynı değeri vermezsen sadece hak ettiği kadarını verirsen sıkıntı yaşamazsın bence ama sadece hak ettiği kadarı azı veya çoğu değil :)
kelebeketkisi
haksız da olabilirim.haksız miyim deme amacım fikir almaktır sadece ve evet insanları umursamazlik yapmam.bu bana göre hiç de hoş birşey değil..
kelebeketkisi
teşekkür ederim @odin allah razı olsun 😊
anonim
uzun sureli iliskide yasadigim sıkıntılari bir allah bilir birde ben haklilik payin var ama söyle ki karakteri düzgün değilse her güzel davranis karsindakini degistirir tanidigini sanarsin sadce sanarsin buna ramen düzgün sevgiye aska deger veren mutly oldukca seninle daha cok mutlu olan insanlar da vardir diye düşünüyorum ha karsilasmadim ama ilaki vardir 😊 umutluyuz