anonim
güzellik/yakışıklılık arayan insanlar büyük hataya düşüyor önemli olan iç güzellik diyen insanlar hiç samimi değilsiniz. karşı cinsin görüntüsünden,aurasından etkilenmediğiniz sürece o kişiyi tanımak istemezsiniz.
erkekler için partner seçiminde kıstas güzellikten geçer. güzellik kısmını açarsak, mesela cildinin güzel olması kişinin sağlıklı olduğu işaretini verir,keza saçların güzel olması da öyle. dolaşımın karaciğerin normal olduğunu gösterir.
vücudun güzel ve kıvrımlı olması da doğurganlığın,yani dünyaya sağlıklı çocuk getirebileceğinin ve ona annelik yapabileceğinin işaretidir. yani o popo ya da göğüsün çekici gelmesinin nedeni budur arkadaşlar. ama tabi ki pratikte bunu düşünerek yapmıyoruz, tamamen bilinçaltına işlemiş bilgiler.

Yorumlar

hipokratinyegeni
kesinlikle katılıyorum ilk izlenim ve dış görünüş çok önemlidir çoğu kişi inkar etse de herkes bakar bunlara :d ama birisine güzel olduğu için yaklaşırsın huyunu begenmezsen tabiki olmaz ama kızlar da erkekler de o yakından tanima fırsatını kesinlikle dış görünüşe verir aksini iddia etmeyin boşuna :d
foreveralone
evet dediklerin doğru erkek açısından olaya bakarsak erkekte aranılan özelliğin hiçbiri bende yok demek ki biri gelirse yokluktan geliyor demektir.
blue
güzellik/yakışıklılık insanı bir süre sonra doyurur önemli olan saygı sevgi lakin güzellik/yakışıklılık da olacak tabii sonuçta ruhlar aleminde de yaşamıyoruz :)
losemylover
aynn sonuna kadar katılıyorum bir gün çocucuğun biri benle konusmak istedi okulun bahcesine cıktık neyse muhabbet ediyoruz bana bir insanda dış görünüse mı yoksa içinee mi önem veriyorsun dedi benim cevap gayet net ikiside dışı olsa içi olmuyo coğu zaman içi olsa da dışı ben imkansızı istiyorum o yuzden uzun zamandır yalnızım dedm cocuk sustu birsey diyemedi fazla :))))
narkozcudetanirlar
yazmış olduğunuz gerekçelerden sebep önceliği dış görünüşe verdiğim(iz) doğrudur. peki bir bayanın partner seçimindeki nesnel kıstasları nelerdir?
Gerekovic
narkozcu ben benimle uyumuna bakıyorum. dış görünüş benim için o kadar önemli değil. bana dünyanın en yakışıklısıymış gibi geliyor :)
losemylover
narkozcu bır bayanın dikkat ettiği ilk şey erkeğin tipi giyimi gülüşü ve hareketleridirr
mortavsan
dışını beğenmediğimin içini pek merak etmeyenlerdenim malesef
narkozcudetanirlar
sanırım her iki taraf için de genel kanı aynı. 5
narkozcudetanirlar
örnek olarak bir meyve düşünün elma olabilir mesela. belki tadına baksanız mest olacaksınız ama kabuğu ezilmiş veya çamur olduğu için tadına bakma gayretine girmiyoruz malesef. hatta kendimi düşüncek olsam elmayı kenarıya koyar gider zahmetli olan narı seçerim :)