anonim
omüde , üçüncü senem ve yaşam merkezine daha hiç gitmedim hatta dışarıdan bile görmedim. tamam ilk yılımda yoktu ama uzun bir süredir var.

Yorumlar

foreveralone
yaşam merkezine gidip gitmediğin çok önemli değil bunun yapmamanın arkasındaki sebep önemli. bazıları kalabalığı sevmez bazıları o kadar insan arasında vakit geçirmeyi vakit kaybı olarak görür. bazıları insanlardan nefret eder. bazıları cool bazıları takılmaz kitap okuyabileceği bi mekanı seçer senin sebebin ne?
anonim
birincisi fakülteme uzak ve birlikte gidebileceğim bir arkadaşım yok. tek başıma keşfetmek de istemedim nasıl bir yer olduğunu tahmin edemediğim için. aslında bunu çok dert de etmiyordum lakin burada insanlar oradan bahsettikçe bazen içimde bir merağın kendine yer bulduğunu hissettim.
foreveralone
3 yılda benim gibi düzgün bi arkadaş bulamayanlardan mısın yoksa instagramda kankiştolarla selfie diye fotoların var mı. harbi bu okulda benim gibi biri varsa kendimi garip hissetmem belki. ya da hissederim bilmiyorum
heymama
forever forever olalı böyle alonelik görmedi
foreveralone
sen aloneluk nedir bilir misin kardeş anlatayım bigün.
anonim
öncelikle instagram ve twitter gibi sosyal hesapların yaşamdan duyulan zevki azalttığını düşünüp kullanmıyorum. kendi frekansımda birini bulamadım samsun'da. tanıdığım herkes okumaya hiçbir zaman heves etmeyeceğim kitaplar gibiler.
foreveralone
bi değişiklik olduğunu sezipte yazdım zaten gördün mü heymama yalnız adam anlar karşıdakini. böyle demeyle olmadığını biliyorum zaten ama umarım bulursun birini anonim
anonim
buluruz buluruz dert değil. her şeyin zamanı var teşekkürler foreveralone.