saydaminsanlar
uzun uzun izledim seni bugün, uzun zaman sonra. cesaret edebildim sana bakmaya, gözlerim dolu dolu izledim. meğer seni görmezden geldiğime kendimi inandırdığım için iyiymişim. uzun uzun izledim seni. uzun uzun özledim, yaşayamadığımız günleri. dokunamadigim ellerini, bilmediğim ellerini bile özledim. keşke bir fotografimiz olsaydı seninle, tek bi tane. sarılabilseydim bir kere, kokunu bilseydim keşke. kiziyorum bazen sana, yaşanması mümkünken yaşama fırsatı vermedin ya seni bana. güzel severdim seni ben, sensiz de güzel sevdim bence. ama senle bi başka severdim. parmak uçlarını severdim, göz bebeklerini öperdim. kirpik uçlarını okşardim. bal rengi gözlerine dalardım. sakallarını her gelini ayrı öperdim. öyle güzel severdim ki seni biz olsaydık eğer. kirpik uçlarımdan akıyor sensizlik. gözlerim düşman oldu olmayan bize. ellerini özledim ben, bilmediğim ellerini. çok sevdim seni, geçen aylara rağmen. tek bir karşılık görmememe rağmen. bi parçam gibisin, sen olmasamda yanimda hep sen varmissin gibi yaşamaya çalışıyorum. sensizliğe bile ihanet etmek istemiyorum. sensizliği bile seviyorum ben. bazen keşke diyorum, bu kadar güzel sevdim bi bu kadar da güzel sevilseydim keşke. ama herşey nasip, gözlerin gülsün senin hep, aşık olduğum gözlerin. senin nefes aldığını bilmek bile mutlu eder beni.

Yorumlar

bylazim
sen ne çektin be kardeşim 😱
themuallim
sen ne kadar güzel sevmişsin öyle👼
kultablasi
saydaminsanlar 1. sınıfta çıkıp ayrılmışç son sınıf olmuş ama platonik gibi bir yazı yazmışsın :) ama belkide ihanet vaktin gelmiştir.
saydaminsanlar
ben çok çektim be kardeşim 😩😒 @bylazim
saydaminsanlar
güzel mi sevmişim 😊😇 @themuallim
saydaminsanlar
daha gelmedi bence, hala %1 de olsa bir olma ihtimali var. yasiyorsak umut vardır. @kultablasi
kultablasi
saydaminsanlar bence gelmiş vaktin yaşamak tek çözüm değil sen böyle üzülürken o keyfini sürüyorsa tamda vakti !
kultablasi
hem sana o çocuk umut vaad eden bir hareket yaptı mı ? eğer yapmadıysa ver yolu unut gitsin sevgini hak edene ver bence :)
bylazim
@saydaminsanlar simdi durum ne peki?
Gerekovic
sen gerçekten çok güzel sevmişsin, seviyorsun. sen de haklısın, hala bir umut var ama sence de bu zamana kadar tepki vermeyen bundan sonra niye versin?
saydaminsanlar
her gün gördüğün birine yol vermek zor :) @kultablasi
kultablasi
saydaminsan üni birde çıktığım kızla aynı sınıftayım 4. sınıfım o kadar da zor değil anlıcağın ;)
kafasikarisikegitimci
zor be işin kardeş ama yinede onla bir konusmani tavsiye ederim insan sevdiği için bazı şeylere katlanır.
saydaminsanlar
umudu olmadan yaşayamaz insan, benimde umudum o. belki işte, keşkelerin içinde boğulacağıma belkilerin peşinden koşuyorum. @onumarkamsobee
saydaminsanlar
önemseseydin zamanında benım kadar zor olurdu bence. sen çıkmışsın yaşanmışlığın var, yaşanmamışlıklar nasıl can yakıyo tahminin var mı ? @kultablasi
Gerekovic
umuda inanırım. daha doğrusu umudu olmadan yaşayamaz prensibim vardır. senin yerinde olsam ben de beklerdim ama çok fazla da umutlanmadan, kendimi paralamadan. unutmaya hazır bir biçimde beklerdim
saydaminsanlar
konuşmadım mı sence :) ona değerli hissettirecek milyonlarca kelimeyle cümleler kurdum. hissetti kendini bence değerli, öyle hissettiki beni bile görmezden geldi. :) @kafasikarisikegitimci
kultablasi
saydaminsanlar sen gidip konuştun mu çocukla ?
saydaminsanlar
öyle yapmaya çalışıyorum, ama arada bir ayağım da takılmıyo değil. bugün olduğu gibi.. @onumarkamsobee
saydaminsanlar
tabiki, bundan yaklaşık 9-10 ay önce.. @kultablasi
kultablasi
saydaminsanlar benden sana nacizane tavsiye eğer bunları yaptıktan sonrada çocuk sana olumlu cevap vermemişse bi tarafını kaldırma bence ver yolu gitsin yada tak vitesi 5'e arkandan tozunu yutsun ilgini ve alakanı kes bak çocuk ayağına gelicek ! yaşantılar sonucu kesin bilgi yayalım :)
saydaminsanlar
o işler öyle olmuyo eğişik bir vaka var karşımızda :) @kultablasii
kultablasi
neyi değişik ya ! kusura bakma ama kendinden taviz vermeyi bırak kızım ! sana bunları söylemeye hakkım yok biliyorum ama genede söyleyeceğim az bişe kendine saygı az! bu kadar da kendini şartlama o kim ki de geç bak emin ol o gelecek peşinden !