anonim
arkadaşlar aynısı size oluyor mu bilmiyorum ama beğendiğim veya güzel bulduğum kızların yanında çirkin erkek veya erkekler gördüğüm zaman kızın bütün çekiciliği gidiyor.bir anda sıradan gelmeye başlıyor.mesela bir kızla çıkmayı düşünmeden önce eski sevgilisine bakıyorum,eğer çirkinse o kızdan soğuyorum.

Yorumlar

gardesselam
kendin brad pittsin herhalde gardeş
anonim
brad pitt sandığım felan yok.herkesi etkiliyen faktörler farklıdır.kimisi kullandığı arabaya bakar,kimisi kolundaki saate,cebindeki telefona,kimisi fiziğine bakar bende çevresine bakıyorum.
anonim
kardeş bence sen hiç sevgili yapmamış bul
josefin
yanina yakisani degil yuregine yakisani seciyor demek ki onlar
anonim
belki arabasına saatine veya kıyafetine değil de sadece onu o olduğu için sevmiştir.mesele sevdiğini başka etkenlerle yargilamamak sadece ona has özelliklerini özelliklerini sevmek
anonim
arkadaşım bırakın kendi kendinizi kandırmayı.ben dışını beğenmediğimin içini hiç merak etmedim ki sizde öylesiniz büyük ihtimal.ayrıca çirkinden kastım sünepe tipler ki tıraş olmayı bilmezler,ne kadar parfüm sıkacağını bilmezler,pahalı değil ama en azından şık giyinmeyi bilmezler ki yatakta yattığı kıyafetle okula giden biliyorum ama olsun önemli olan iç güzellik.
kirlibeyazkedi
İnsanlar evine biblo değil hayatına yoldaş arıyor sen olayı çok yanlış anlamışın .
anonim
en azından biblo kırıldığı zaman ses çıkartıyo ki düştüğünü anlıyorsun.hayat yoldaşın seni terk ederken bile haber vermemiş.
anonim
bu yazıdan ve yorumlardan anlıyoruz ki senin kafanda kalbinde biblolardan bile daha boş. tam anlamıyla anlamsız insan olmanın hat safhasındasın. geçmiş olsun karşimm. umarım bu sacma ölçülerinle insanları elemeye devam eder ve eskaza başka insanların vaktini calıp onlara dert olmazsın :)
kirlibeyazkedi
anonim bay ben onu öyle gördü idim o beni öyle görmedi diye benim düşüncem değişmez. objektif bir konuyu da subjektife döküp sataşman hiç profesyonel bir tutum değil.