nazif
abi gündüz bir şekinde geciyorda gece tak oturuyor. instagram falan da açmış kendine insan 1 ay beklerdi bari insana kandırilmak çok koyuyor. abi bu insanlar nasıl böyle kalpsiz olabiliyor? gözünüzün içine baka baka size seviyorum diyebiliyor... nasıl biri anlatsın bana?

Yorumlar

free
öncelikle insan dememek lazım öylelerine:)))
artemis
kanka otur bi konuşalım.öncelikle hanım kızımızın instagram açmış olması onun kalpsiz olduğunugöstermez.pek bir sey bilmiyorum ilişkinize dair fakat onu çok bunaltmışsın sanırım.emin ol seven biri bile bu kadar sıkmaya gelemez.eninde sonunda bir yerden kopar ip.sen de bu ilişkiye hata deme ve bunu tecrübe olarak değerlendir kendini de yıpratma
anonim
hocam beni yarı yolda bıraktı ben ayrılmak istemedim ailesi istemiyormuş ondan bıraktı ve biz çok iyiyken ayrıldık en çok da bu zoruma gidiyor
.yani kızdırmak falan değil amaci
nazif
biz çok iyiydik burdan gitmeden önce çok seviyorum diyorsun herşeyim diyorduk..sonuna kadar mücadele edecektik böyleydi ne oldu da bi anda herşey değişti..insanın içine nasıl oturuyor anlatamam en çok da ağrıma o gidiyor.ben herşeye raziyken o böyle çekti gitti.. @artemis ben sıktım bunalttim doğrudur ama herşeyin bi çözümü olmazmi ,ben dedim ona tamam herşey senin dediğin gibi olsun ama sen yeter ki gitme kal benim hayatımda.sen bana benzeme ben sana benzeyeyim dedim o ise döndü dedi biz farklı insanlarız zaten bi geleceğimiz yoktu..1 yıl geçtikten sonra söylendi bu , ben herşeyi ona göre planladım her hayalimi ona kurdum o bana böyle dedi ahh ulan dünya boşuna dememisler bu dünyada insana en çok zararı en çok güvendiği verir diye.
anonymous
nazif kardeşim aşağı yukarı aynı şeyleri yaşadım kızların ayrılık sonrası hep psikolojileri aynı karşısındakine acı çektirmek. uzun süreli ilişki de yaşasak hayal de kursak bazen olmayınca olmuyor. artemisin de dediği gibi herşey tecrübe aynı hataları yapmamaya çalış. ders çıkarmalısın. daima güçlü ol dimdik ol. zor ama başaracaksın.
heracles
kaybedenler kulubune hosgeldin kardesim.
kulubumuz prensip olarak dusunmuyor artik geceleri amacsizca sohbetler ediyoruz
nazif
herkese teşekkürlr..hoş bulduk