sifresizdavinci
öncelikle hepinize iyi akşamlar diyerek başlamak istiyorum, nick felan yeni gelebilir öyle de. ama kendim yeni değilim, sadece tek bir şey için bu yola başvurdum bu da @poseydon . olay gayet açık aslında, sadece onu tanımak istiyorum, lütfen her şeyi aşk yahut sevgili manasına çekmeyin tek ricam bu. o adam'ın çatı katı beni bu hisse sürüklüyor, onun dünyasını görmek istiyorum, onun dokunduğu kitapları koklamak istiyorum, anlatacaklarını pür dikkatle ağzım açık dinlemek istiyorum. dün akşam ki paylaşımı sitede ki problem dolayısıyla silindi, oysa ki zaten artık ara ara yazmaya başlamıştı. onu merak ediyorum, buralarda olmayışı canımı hem sıkıyor hem rahatlatıyor. sıkıyor çünkü onu merak ediyorum, rahatlatıyor çünkü insanlar onun iç dünyasını okuyup yorum yapamıyor :)
tuhaf bi kriz var içimde, bunu çözmem için o adam'la mum ışıklarının dansları eşliğinde kitap okumam lazım. bana poseydon'u bulun artık, tramvaya binen herkese acaba bu poseydon mu diye bakmaktan, her gittiğimiz yerde buraya gelmiş midir diye sorgulamaktan, sahilde yürürken acaba şu mu demekten soldu ciğerlerim. bana bulun o adam'ı! lütfen.

Yorumlar

istatistikci
benim aklıma direk aşk gelio yazdıklarından gecmiş olsun cano 😀😀
Gerekovic
bu poseydona kalmis bir sey. kendini buldurmak isterse, bulduracaktır.
Gerekovic
yalniz ask mi bilmem ama hafif bir hoslanti mevcut sanki yazidiklarini okumakla oluşan
poseydon
nickimin bu kadar geçtiği bir mesaj olmamisti. selamlar
sifresizdavinci
senin nickin sadece burada bir yazıda, sana göre fazla geçiyor. ben bunu az dahi görebiliyorum. seninle bir yazıda ilk karşılaşmamız değil tabiki, zaten yazdıkların değil miydi hislerimi harekete geçiren? çatı katını tüm ateşli ışıklara açtığın gece dahi karanlığa aşık adam'sın sen. İnsanlığa ürkütücü gelen, senin benim gibilerin en güvenli yeri... boş sokaklarda, o her an bize su sıçratacakmış hissi veren bozuk taşlar üzerinde, umursamadan yürümek istiyorum seninle. seninle yolumu kesiştiren o kitabı tekrar elimize alıp okumalıyız. @poseydon , seni keşfe çıkıyorum. bunu bilmelisin.
poseydon
@sifresizdavinci kitap okuyacaksak olabilir
artemis
hayırlı olsun verdim gitti damadı öpebilirsin :d:d bol kitap okumalar
artemis
hayırlı olsun verdim gitti damadı öpebilirsin :d:d bol kitap okumalar
sifresizdavinci
@artemis ve tabiki @oas ikinizi de ciddi anlamda seviyorum ve sayfada ki bütün muhabbetlerinize bayılıyorum. ama ben gelin değilim o da damadım değil :) gerçekten onun kitaplarda ki yaşadığı tüm hisleri merak ediyorum.
evvett @poseydon, bana kalsa ben seni samsun'un herbir metrekaresini didik didik ederekte arayabilirdim ama ilk defa zamanla yarışmam gerekiyor idi. şimdi benimle kitap okumaya var mısın?
anonim
ne yürüdün be
artemis
@sifresizdavinci balım teşekkür ederim espri yapıyorum ben zaten böyle pat diye olmaz.hem şuan değilsiniz belki ilerde olabilir bunu bilemeyiz ama cidden güzel bir arkadaşlık olabilir.sadece bu yazdıkların arkadaşlıktan fazlası gibi duruyor diye böyle espri yaptım inşallah görüşürsünüz
poseydon
@sifresizdavinci. olur. bir kitap senden bir kitap benden. hadi bakalim
sifresizdavinci
@anonimbayan'a tabiki diyecek bir şey bulamıyorum. çünkü ben yürüyorum yahut yürümüyorum bunun onun görüş açısına bağlı geliştiğini bildiğimden susuyorum :)
@artemis çok teşekkür ediyorum ki, güzel dileklerin için. İleriyle ilgili gerçekten bir olgum yok, sadece şuan onu tanımak istiyorum. yazdıklarım biraz öyle olmuş ama içimdekilerin kelime karşılığı bunlar oldu :)
İnşallah görüşürüz 🙏😇
Gerekovic
sifresizdavinci ben de su yazinda hafif bir hayranlik yuzunden olusan bri hoslanti hissettim diye dedim öyle. teşekkür ederim. arada sen de katil muhabbetlerimize:)) ileride ne olacagi bilinmez. bence de güzel bir arkadasliginiz olabilir. bu arkadaslik da ilerleyebilir. kim bilebilir ki? insallah görüşürsünüz ve güzel bir arkadasliginiz olur :)
sifresizdavinci
burada bi tane ponçik var ya hani aynı onun söylediği gibi oldum, ponçik ponçik sarılasım geldi ikinize de @oas ve @artemis :)
@poseydon, şimdi napmalıyım bilmiyorum, sanırım yol göstermelisin.
poseydon
@sifresizdavinci şimdi zamanı ve yeri belirlemek kaldi
Gerekovic
ponçik nedir ya? ben yeminlen bilmiyorum onu davinci:)) tesekkur ederim samimi duygularin icin:)
sifresizdavinci
sizi, ikinizi ciğerime basasım geldi mutluluktan. yahu iyi insanlar iyi ki varlar, biliyorum tükeniyormuş gibi görünse de tükenmeyecek soyunuz. @oas ve @artemis 😇😘
o zaman şahit olacak sadece iki şey istiyorum bu zamana. deniz ve ay. bu ikisi huzurunda her yer ve her zaman dilimi kabulüm @poseydon.
jolie
poseydon benim vermem kimseye😂
anonim
siz kimsiniz lan @poseydonu ilk ben gördüm ben evlencem onunla :d
sifresizdavinci
hayır @jolie lütfen ama şuan değildi bu 😎
oysaki ben kitap seçmeye başlamıştım, lütfen şimdi değil 😇😄
Gerekovic
poseydon sen okyanusları benim üstüme sal bro. bu kızlar seni paylaşma işlemine devam etsin. ben bir okyanusları istemiştim sadece :d şaka bir yana ne oluyor ya :d
sifresizdavinci
@oas sana devretmek istedim şuan bu paylaşma olayını. 😇 çünkü bir şeyi aldığım da yok, sahip olduğum felan da. çünkü @poseydon, o cümledeki "şey" değil.
Gerekovic
a dur dur davinci. poseydon bir mal değil. ama derler ya hani "bir paylaşamadınız adamı." diye. o anlamda şaka maiyetinde söylemiştim. ben karışmak istemiyorum bu olaya. olay poseydon ve sizin aranızda. ben izleyiciyim. :) neyse ben arada kalmadan gideyim. İşlerim var zaten. dikkat et kendine. hoş geldin ayrıca :))
sifresizdavinci
@oas, tabiki söylediğin şakayı anladım ben :)
öpüyorum seni, sende kendine dikkat et ve kolay gelsin.
ha bu arada hoş buldum 😇😘
poseydon
telefonun şarjı bitti. neler olmuş burada. @sifresizdavinci.denizi tamam da ya biraz sıkıntı olabilir. ve yeri ve saati sen belirle çünkü yurtta kalıyo olabilirsin sana uygun olan zamanı falan söyle ben ona göre kendimi ayarlarim
sifresizdavinci
@odin, bi kere biz @oas'ı asla kovmayız, o benim destekçim :)
sifresizdavinci
@poseydon, yurtta kalmıyorum zaten bu yüzden her yer ve her zaman dilimi kabulüm. ancak bunu buradan mı açıklayayım, anlamadım şuan :)
İçim bi şey oldu resmen de :)
poseydon
@sifresizdavinci istersen buradan yaz istersen benim mesajlardan birine yorum at nasıl istersen
sifresizdavinci
@poseydon, bu gece için bi planın var mı ?
poseydon
@sifresizdavinci bu gece olmaz ama yarin olabilir
Gerekovic
odin sen gelip kovmadan gitmem ben bilmiyor musun abi :d çok sağ ol davinci. ama odin kovdu gibi oldu. zaten gitmem lazım. siz rahat rahat konuşun :d
artemis
ay neler demişsin benim için bağrıma basasım geldi seni çok sevdim ben ya *,* hakkında hayırlısı olsun @sifresizdavinci
sifresizdavinci
bende seni çok sevdim be canısı ☺ İnşallah hayırlısı olur, olsun 😇 @artemis