foreveralone
İnsanların müzik zevki kişiliğine yönelik bi bilgi vermez ama kişinin dinlediği müziğin kalitesi de belli sınırlar içine taşıyor insanı. ben mesela benzer müzik zevkine sahip olduğum insanlarla iyi geçindim her zaman. farklı müzik zevki olan her insan istisnasız ilgimi çekmiştir. bu gece eski fotolara bakıp nostalji gecesi yapıyorum. müziğimiz de "kres - yarim kalan sarap" bu şarkıyı dinleyin sevecek kişiler çıkacaktır illa ki. gerçi geleceği olmayan bi adamın geçmişinden başka neyi olabilir ki her gece ayrı bi nostalji zaten. mutlu geceler.

Yorumlar

Gerekovic
bu sarkiyi ben severim işte.. ama sık sık dinlemem. öyle de bir insanım. nostaljinde güçlü olman dilegimle.
portakalliordek
👍 bir zamanlar ki favori sarkilarimdan
anonim
kreş albümü çıkarmadan çok önce bir rock metal sitesinde demolar bölümünde paylaşmıştı bu şarkıyı hatta winrar olarak indirip sitenin ismini kullanıyorduk bu demoları dinlemek için.beni nerelere gotürdün şuan tahmin edemezsin. sanırım ya lise1deydim ya da 2de.çok şaşırdım benden başka birinin dinlemesine. hala dinlerim playistimin vazgeçilmezidir
foreveralone
anonim bayan nostalji dediysek gireceğiz o nostaljiye. müzik kültürüm biraz var. az sayıda olduğumuz için de gelişemiyor bu gruplar ne yazık ki.
imhotep
bu şarkı bı ara cok dınlenıodu dınlerdım bende. dostum al sana hiç eskimicek bi şarkı; kurban - yine
kayipgalaksi
forever! şarkıyı çok beğendim. tamda şuanki ruh halime göreymiş :) bende bir şarkı bırakayım sonra kulaklığımı takıp müzik dinleyeyim :) vega - ankara. bu arada "geleceği olmayan bir adam" da ne demek? final haftası ya sen ondan dolayı böyle depresif bir hale girdin değil mi :) hemen özüne dön!
foreveralone
galaksi! vega mı? 😍 çok severim bir şarkısını 30 kere dinlemisligim vardır. :) eskisi kadar güçlü değilim galaksi. finaller hic umrumda degil şahsen hiçte çalışmıyorum ya da umrumda ama ben mi itiraf edemiyorum bilmiyorum. ama ozelestiride acımam kendime umrumda degil galiba. yaşlanmışım galiba @kayipgalaksi
kayipgalaksi
tamam sınavlar umrunda olmasında çalışmamazlıkta yapma yani. what a shame forever! :d ama sen güçsüzüm, yaşlanmışım dersen olmazki forever :( tam tersini söyleyeceksin ve düşüneceksin ki kendini motive edeceksin. yoksa böyle düşünürsen ruhun 90 yaşındaki amcaların yüzü gibi kırış kırış olur. İçi toz ve kir dolu kırışıklıklar. hiç güzel değil 😔
qudshack

kurban-yine , kurban-güneş dinliyorum müzik zevkim iyi midir ? :d ayrıca yarım kalan sarapın soundu güzel :)
foreveralone
İlaç gibi gelmek zorunda misin @kayipgalaksi :d bunu her defasında başarıyorsun :) ders çalışacağım ama beynim buna engel oluyor kafamın içinde düğün var resmen. beynimi alıp bir kenara bırakabilsem herşey düzelecek gibi. galiba dediğin gibi oluyorum yavaş yavaş. ben normalde etrafına resmen enerji saçan biriyken durağanlaştım. önceleri olgunluğa verdim bunu ama fazla olgun oldu heralde. hatta yetmeyip yeniden doğup bi iki kez daha olgunlaşmış olmalıyım zannımca. bu yeniden doğmalari sağlayan şey ise içimde ki derinlerde ki çocuk ruhum. umarım ölmez kuytu bir köşede.
foreveralone
@qudshack bu gözler sinan akçıl dinleyenleri gördü dostum senin bi sorunun yok :d
kayipgalaksi
her ne kadar ilaçlara karşı olsamda iyi hissettiğine sevindim :d beynini bir kenara atma da onu bir dinlendirirsen o zaman daha rahat çalışabilirsin bence :) mesela müzik dinle. beyni o kadar sıfırlıyor ki az önce 1.5 lirayla 75 kuruşu toplayamadım :d çok mal hissettim kendimi forever :d olgunluk iyidir ama fazla olursa o kuytu köşedeki çocuk hiçbir zaman çıkmaz. sınavların bitene kadar böyle depresif takılabilirsin müsaade ediyorum :d ama sonra hemen eski haline döneceksin. fazla kaptırma kendini!
foreveralone
herşey iyi güzel de @kayipgalaksi bana müzik dinle demek biraz ilginç :d çünkü ben okuldan geçen vaktimin dışında hemen hemen sürekli müzik dinlerim hatta duyma problemi yaşayacağım galiba yakın zamanda :d bana o zaman sabahlamalik bir şarkı söyle dinleye dinleye dalayım düşüncelere.
kayipgalaksi
biraz saçma oldu haklısın :d peki o zaman sana sakin birkaç şarkı söyleyeyim. starsailor - way to fall, jeff buckley - mojo pin. eğer beğenmezsen falan söyle başka şarkı söylerim :)
foreveralone
@kayipgalaksi sen hep atacaksan ben hiçbirini beğenmem bunların 😈
kayipgalaksi
sen yeter ki iste be forever :d