bjk
sordum papatyama ben seni zorladım mı diye yok dedi peki benimle mutlu değil misin dedim mutluyum dedi peki ben seni mutlu etmiyor muydum dedim ediyordun dedi neden gidiyorsun dedim annemin bana olan güvenini sarstım daha fazla sarsmak istemiyorum huzursuzum dedi. neden bunu en başında düşünmedin söylemedin dedim aklıma o zaman gelmedi şimdi geldi dedi yeni yeni düşünmeye başladım dedi. peki dedim aynısını yaşaman dileğiyle diyip güle güle dedim. ben daha ne yapabilirim. güle güle snorlax.

Yorumlar

bjk
bjk @bjk
7 yıl
özel yaşantı mı kaldı ortada @dipnot kötü durumda kalmaz merak etme biz iyi olduk da noldu?
Rıza Kaan Tangöze
@bjk dostum o değilde yaptığın hiç hoş değil
anonim
kusura bakma abi de ortada bir özel yasanti hala var. bu yaptiginin yanlis oldugunu kendin de biliyorsun. bir zahmet karsi tarafi bu kadar da suclamaya kalkma. kiz ne yapsindi? herkes her seyi taaa basinda hesaplayabilmeli mi? bazi insanlar hesaplayarak yasayanlardan değildir. neyse. bu yaptigin yanlis. bunu kendin de fark edeceksindir eminim.
bjk
bjk @bjk
7 yıl
bundan sonra iyi olmak yok @değişikbiradam hoş ya da değil
bjk
bjk @bjk
7 yıl
ben kimseyi suçlamıyorum olanı söyledim. bu ister yanlış olsun ister doğru olsun umrumda değil. ben canımı yakanın canını yakarım öyle ya da böyle. benim canım yanmazsa ben kimsenin canını yakmam. hesaplamak değil bu insan kendi annesini çok iyi bir şekilde bilir tanır hangi durumda hangi tepkiyi verecek bunu bilir bilmeli bunu en başında düşünmeyip acaba annem ailem ne der diye hareket etmeyip bodoslama sever sonra da terk edersen karşı tarafın çok sevdiğini unutursan bu doğru bir şey olmaz erkek bunun aynısını yapsa neden ümit verdi olur kadın bunu yapınca tüm suçu üzerine atma diyorsun. ben herkese hak ettiği gibi davranırım. ben de insanım benim de canım fazlaca acıyor. ama bu iki oldu her şeyi söylemiyorum beni takip eden bilir. İlk dediğimde beni sevmesini bekledim ama o kadar konuştuk sonrasında sevmiyorum dedi gitti eyvallah dedim. sonra bir şey oldu sevdiğini anladı geldi ilişkimize başladık şimdi tekrar gitti ki sebebi de bu. şimdi kimse kusura bakmasın iki kere çekip giden bir insanı ben daha düşünüp de o üzülüyor şöyle böyle demem umrumda olmaz anonim bayan.
kebelek
benim snorlaxla burda konuşmuşluğum da var ben diğerlerine katılmıyorum. eğer güzel şeyler anlatılınca özel hayat olmuyorsa bu da değil. herkes içini dökmekte özgür. tabiki buna snorlax üzülmüştür ama olan oldu. şu saatten sonra sana bir şey söylemek istiyorum @bjk sen yapma akışına bırak inan o zaman için daha ferah olacak. benim de ailem sevgilime karşı bu yüzden annemle aylarca konuşmadık. ama şimdi annemle aram çok iyi. evet halâ sevgilim olduğunu bilmiyor. belki de biliyor da bir şey söylemiyor. bunlar hallolacak şeyler. İkinizde kendinizi üzmeyin
mutlu olmak size yakışıyor😉
bjk
bjk @bjk
7 yıl
kız ne yapsındı diye bir şey de yok. 3 tane öneri sundum ben ya dedim ayrılırsın veya 1 2 sene sonra kaldığımız yerden devam ederiz ya da böyle yaşamaya alışırsın diye. üstelik 1 2 sene beklemeyi bile göze aldım. ayrılma kararı alması aklımın ucundan bile geçmedi. ama gel gör ki senin aklının ucundan geçmeyen bir başkası için tercih olabiliyor. allâh yolunu açık etsin demek bile içimden gelmiyor. bu büyüklük vs de olmaz. çünkü bir insan iki kere terk edilmez. kızlar uzak dursun benden bundan sonra.
anonim
sorun ne tam olarak ? annesinin seni istememesi mi ? bunlar başta zor gibi görünebilir ama daha sonra düzelecektir. benim ailemden hic kimse erkek arkadasimi istemiyordu ama biz ayrilmadik. babam bi türlü kabul etmedi siyasi sebepler vardi hem de. aylarca konusmadı ama sonra kabullendi 5 yildir beraberiz yakinda nişanlanıyoruz. benim babam kabul ettiyse onu herkes herkesi kabul eder. birbirinizi gercekten seviyorsaniz her sey düzelir en ufak engelde birbirinizi bırakmanız ćok yanlış. @bjk @snorlax
bjk
bjk @bjk
7 yıl
@kebelek akışına bıraksam da ben bu saatten sonra gelse de kabul edeceğimi düşünmüyorum. sen sevgilin konusunda doğru olanı yapmışsın neden çünkü arada bir sevgi aşk varsa bunun dışında çok önemli etken bile olsa vazgeçilmesi tuhaf böyle bir durum bana karşı yapıldı ben de vazgeçebileceğim durumlarda kaldım ama yapmadım. ki söylediklerinde haklısın içimi döktüm sadece. sağolasın.
bjk
bjk @bjk
7 yıl
@dipnot mantıklı düşünüyorum ya da düşünmüyorum. kötülemedim yazdığım şey sadece neden bırakıp gittiğine dair bir şey. kendisine bizzat sordum verdiği cevaplar aynen böyleydi bir gram yalan bile yok sözlerimde. ben tutup da snorlax böyle şöyle demiyorum neden ayrıldığını yazdım. hoş olmayan bir kısım yok burda. bana şans verilmeye gelince zaten vermesin onun hiç bir şeyini görmek duymak bilmek istemiyorum. ben sonunu düşünsünerek de hareket etsin demedim neden ayrılığı seçti madem çok seviyordu neden 1 2 sene beklemeyi seçmedi bu mu sevgi eğer buysa ben de öyle mi yapayım insanlara. ama geçmişe saygı dersen o ayrı alt tarafı neden ayrıldığımı yazdım gelip de biri yorum yapmasa bu kadar açıklayacak değildim herhalde. aramızda saygı kalsın da istemiyorum ben. hayatında iki kere terk edil o zaman anlarsın beni. ya da hiç bir şey yapmazsın belki kaldırabilirsin ama ben kaldıramıyorum olay bu. çocukluk evresi bitti diyorsun ona hiç bir şey söylemiyorum konuyu tam bilmediğin için kim çocukluk yapmış bilmiyorsun. başkasının canı yansın diye de uğraşmadım olan bir şeyi yazdım bu canını yaktıysa varsın yansın demem ama umrumda da olmaz. ben ne yapıyorum diye düşünecek bir şey yaptığımı düşünmüyorum. sağolasın bakış açın için.
bjk
bjk @bjk
7 yıl
anonim bayan işte kızdığım nokta da burası sana bana en ufak engel ama bazılarına en ufak görünmüyor o engel bunu anlamış değilim tamam hadi en ufak olarak görünmesin onu da anlarım ama dedim ki şu an söylemezsin gizleriz bu şekilde yapamıyorsan 1 2 sene geçsin okulun bitsin o zaman tekrar kaldığımız yerden devam ederiz diye bunu sundum bunu seçmedi o süreçte ne olacak dedi hiç konuşmayız mesajlaşmayız sadece bekleriz dedim birbirimizi tanımıyor gibi davranırız dedim bunu seçmedi şimdi ben ne yapayım ki. neyse daha fazla konuşmak istemiyorum.
anonim
ne karaktersiz insansın sen be? az erkek ol kadını olu orta kötüleme. o insan senin için özel olsaydı burada açık açık kötülemezdin. İleride papatya'n başkalarını tercih edecek sen de neyim eksik diye kafanı patlat.
bjk
bjk @bjk
7 yıl
sanane anonim bay. senin zoruna giden ne? ben burda kimseyi kötülemiyorum yazdığım şeyi iyi oku şimdi de defol git. ben beni iki kere terk eden bir insanın özel olmasını cartını curtunu kaldırır çöpe atarım. özel dediğin insan terk etmez.
kebelek
seni ve düşüncelerini o kadar iyi anlıyorum ki @bjk umarım bundan sonra mutlu olursun. ayrıca söylemeden edemeyeceğim anonim bay sen neyin kafasını yaşıyorsun acaba. @bjk nin demek istediğini gerçekten anladın mı ? sanki görsen aa bu snorlax diyeceksin ki desen bile ortada hakaret kötü söz fln yok. az ötede saçmalayın ya
bjk
bjk @bjk
7 yıl
İnşaallah @kebelek ama bayağı bir zaman geçmesi gerekecek. teşekkür ederim güzel dileklerin için. vardır bunda da bir hayr. anonim bay konuşsun @kebelek o istediğini desin benim umrumda olmaz.
Rıza Kaan Tangöze
@bjk panpa şahsen benim de ağzıma yüzüme ettiler 6 ayda zor toparladım kendimi ama bazı şeyler kendimizden ödün vermek ben ne olursa olsun yapmam böyle bi şey gidip yüzüne karşı konuş rahatla derim şahsen
bjk
bjk @bjk
7 yıl
gidip yüzüne karşı konuşulmasına konuşulur da işte ben onu yapamıyorum @degisikbiradam gerçi artık gerek de kalmadı artık rahatım çünkü bir şeyler bitti.
Rıza Kaan Tangöze
@bjk ben seni yargılayacak iç huzura sahip değilim hocam ben yapmadım dedim sadece :)
bjk
bjk @bjk
7 yıl
eyvallah o zaman @degisikbiradam neyse artık :)
Rıza Kaan Tangöze
@bjk ramazandan sonra bakarız bi şeyler şimdilik yok bişi :dsadas