yesyes
az önce terk edildim arkadaşlar.. 4 yıllık sevgilim instagramda takip ettigi salak kızlardan değil benden vazgeçti.. nasıl unuturum bilmiyorum. zor.

Yorumlar

database
onları sil diye baskı yapmasaydın adam zaten gitmezdi
mimarlique
sevgilim deme arada sevgi yok olsa ayrılmazdınız.
anonim
allah kurtarsin kardes
anonim
yorum yapanlarda hep sana suç atar tavırda. dört yıl diyor kız. odunluk yapmayııp kibarca ikna edebilirdi beyfendi ayrılmak nedir ya.
yesyes
bana instagrami facebooku kapattırdı kendisi kuzeninin kuzenlerini takip ediyo saçmalık
greeneyedd
ama imkansiz degil
nrfyza
canım bunlar bahane olmuş gidesi varmış adamım ;) kaçan kovalanır unutma,belli etme ona mutsuz olduğunu. unutmak içinde kendine yeni uğraşlar bulsan iyi olur :)
maviyeasikhatun
valla bizde bir kaç gün önce öyle bi süreçten geçtik ama dün barıştık da bizimki kız meselesi değildi ya ne desem ki şimdi inşallah düzelirsiniz yani yada sen ne istiyosan o olsun @yesyes
Sjhdjsjs
afiyet olsun.
Maviş 🐣
ya kızlar ya ben demedin inşallah böyle bir reste zaten erkekler katlanamıyor bence özgürlük sınırlarına aykırı geliyor. en baştan senin facebook falan kapatman hata zaten noluyor yiyolar mı seni ? en anlamadığım insan profili sevgilisi için facebook falan kapatanlar evlenmemişsiniz bişey değil 4 yıl okey de 9 yıldan sonra ayrılan insanlar var yahu. hangi hakla sana bu kadar karışabilir ki kendinize ait özel alanlarınız da olsun.
greeneyedd
du sana muzik onereyim. nikah masasi. yoksun
anonim
senin sosyal medya hesaplarını kapattırıp kendi devam ediyorsa bir de bunu bahane edip ayrıldıysa hiç üzülmeye değmez
yesyes
ve whatsappda da engelledi
timeless
@mavis kafamdakilerin hepsini yazmış valla 😂
dimitri
şimdi salak kızlar dediklerin kim ? arkadaşları mı yoksa tanımadığı insanlar mı ? eğer arkadaşlarıysa bunu kabul etmemesi çok normal. ama normal olmayan tarafı bu nedenle ayrılması. sen mesaj atma kesinlikle zaten pişman olup dönecektir. ama aklında hep ayrılmak varsa geri dönmez. bir de sosyal medya hesabını neden kapatmanı istiyor ve sen neden bunu kabul ediyorsun bu çok büyük bir hata. istemiyorsan kapatmazsin. birazdik durmaliydin bu konuda. ahh bu sosyal medya ne yuvalar yıktı. inşallah her şey istediğin gibi olur.
Saçın Bozulmuyor Mu?
4 yil az bir süre değil senin için biraz sancili bi dönem olacaktır... yeri geldi ben 3 aylik iliskimi dahi unutmak da zorluk çekmiştim.. olaylarin icerigini bilemedigimiz için yorum yapmak pek de düşmez.. çünkü aranizda nasil bir iletisim vardi bilemiyoruz.. belki de son olay tuzu biberi olmustur... hakkinizda hayirlisi demekten baska bisey demek dusmuyo suan da kardeş...
yesyes
tanımadığı insanları takip etmez fakat ama kuzeninin kuzeniymis kız yine de takip etmemeliydi ben kuzenimi takip edince bile kızar normade.
anonim
İlişkinizde büyük bir güven eksikliği varmış.ya sen onu kapat ben bunu kapatayım arkadaşlarımızla konuşmayalım hatta dur ya moron gibi yaşayalım. allah aşkına napıyosunuz siz ya insanız ya her şeyden öte genciz. tabi ki arkadaşlarımız olacak. hayatı bir kişiye endekslemek ne kadar doğru? yanlış anlaşılmasın tabi ki sevgiliysen sadık olacaksın ama arkadaşlarını silmek sildirmek ne yani? sosyal medya ya da sen kimseyi tutamazsın. bu erkek için de kadın için de geçerlidir. eğer bir insan bir şeyi yapacaksa yapmayı kafaya koyduysa yapar.
anonim
bı dünyanın kanunu erkek herseyi yapar hiç bi sorun olmaz ama kızın nerdeyse elini kolunu baglar
yesyes
bencede 😏