minyonerkek
ben dün birine söz vermiştim. sohbet bittikten sonra yattım saat 8 de uyandım (yani 4 5 saat anca uyudum) hazırlandım çıktım kampüse. yurdun önünde yurttan çıkmasını yarım saat kadar bekledim ama göremedim ve derse gittim. İstediğim sadece bir şanstı. ben hayatım boyunca keşke dememeye çalıştım. mesela o yurdun önüne bu sabah gitmeseydim şimdi keşke gitseydim dicektim ama şuan içim rahat ben elimden geleni yaptım. ve ben herkese başta bi şans veririm. bana da verilmesini isterim. abi ilk şans tanışmak için istenir. tanışınca bişey kaybetmeyiz. tanışma sonuçları ne olursa olsun kazanırız. tanışma sonuçları şunlar olabilir 1-belki ben tanıştıktan sonra vazgeçebilirim 2-belki karşımda ki benle daha fazla tanışmak isteyebilir 3- belki ikimizde daha fazla tanışmak isteriz 4-yada ikimizde bir daha görüşmemeyi isteyebiliriz. 1,2,4 gibi sonuçlanırsa da yine kazanırız. çünkü ileride bir gün keşke tanışsaydım demekten iyidir. size tavsiyem ilerde keşke diyeceğiniz hiç bişeyi yapmayın.. (her konuda)

Yorumlar

kasliolmayancocuk
ula çocuk harbi gitmiş kardeşim kız olsam çoktan yürürdüm sana hiç bi kız benim uykumdan önemli olamaz sen nasıl 8 de kalktın ??
Rıza Kaan Tangöze
4. yılım bu yıl. sınavlar için bile 12 den önce kalkmadım seni tebrik ediyorum.
minyonerkek
zaten 9 dersim vardı yarım saat daha erken kalktım o kadar. ama dersim olmasa da kalkardım hacı @kasliolmayancocuk @degisikbiradam