arsonist
geçenlerde gördüğüm ve midemi bulandıran ve aynı zamanda bir uyarı niteliğinde olan bu gönderiyi tüm omü halkına yayınlıyorum,köleler dinleyin! ulan geçenlerde çayımı almışım kafeteryadan (1 tl iken 0.75 tl olmasıda ayrı sevindirdi eheheh) dışarı çıkıp sigara içicem. neyse kapıdan tam çıkıcam baktım bi kız oturuyo kapının yanında. pelinsu kazağı giymiş hani şu göbeği sırtı açılıp kendini güzel ya da seksi gösterdiğini zannedilenlerden. ama olay şurda ki kızın sırtı açılmıştı ve kuyruk sokumu bölgesinde sakal gibi kıl vardı abartısız anlatıyorum bende o kadar çıkmıyor. onu görmemle ağzımdaki çay yudumunu kapıdan dışarıya püskürtmem bir oldu zaten söverek dışarı attım kendimi. demem o ki neden bize bu manzarayı yaşatıyosunuz biraderlerim hasta mısınız adam gibi giyinin. bu bildiri sona ermiştir

Yorumlar

alpheratz ✨
belki gerçekten kuyruktur.
arsonist
olabiliritesi yüksek bir ihtimal bir daha görürsem indirip kontrol edeceğim
kivircikfilozof
deme öyle deme. en son hava soğuk böyle giyinmeyin die yazı yazdım. tüm anonim bayanlar başıma musallat oldu. kaç burdan. sakın yakalanma onlara. (son paylaşım yorumlarını okursan anlarsın ne demek istediğimi)
arsonist
onların üstündeki kıyafetler onlara sahip olmuş, onlar kıyafetlerine değil
chen
@kivircikfilozof çünkü milletin kıçının donması sana kaldı demi? tüm hem cinslerim adına nasıl giyinmemiz gerektiği konusunda bize yardımcı olduğun için teşekkür etmek istiyorum çünkü bizim kafamız basmıyo. size rahatsızlık veren şeylere bakmamayı denemelisiniz gece gece adamın sinirlerini attırıyosunuz yemin ediyorum ya. sizin gibiler yüzünden siteden soğudum. herkes sizin istediğiniz gibi olmak zorunda değil. kimse sizin göz zevkinizi düşünmek ya da estetik kaygılar gütmek zorunda değil. bi kabullenin artık şunu be
anonim
@chen pardonda o zaman sizde parfüm deodorant kullanmayan erkeklerin ter kokularını koklamayın?
chen
pardon da beni milleti koklarken gördün de benim mi haberim yok. ayrıca kendine saygı duyup yıkanma gereği duymayan bir insandan bana saygı duymasını beklemem.
anonim
asıl iğrenç burada onun bunun vücuduna kıyafetine laf atmak. siz iğrençsiniz, insanlıktan nasibinizi almamışsınız. sizin gibiler ilerde çocuk sahibi olup çocuk yetiştirecek sonra taciz tecavüz niye arttı. bu yüzden işte.
arsonist
bizi cami akedemi öğrencisi falan zannetti heralde bu bayan ahahaha. emin ol senden daha moderniz ama siz modernlikle popüler kültürün öğretilerini ayıramayacak kadar avelsiniz.
anonim
anonim bayanlar bi uzayın da gidin diğerleriyle mahalle kavgası yapın saç baş erkeklere sarmayın şimdi de ekk.ları sizi :d
alpheratz ✨
@arsonist insanlar ilk iletişime göre yargılanmamalı kimin içinde ne var bilinmez doğru bir görüştür buna ben uymuyorum ama hislerine güvenen biriyim seni sevdim.
anonim
bu köle tabirini de anlamış değilim 😒
arsonist
@hepimiz sistemin kölesi değilmiyiz nasıl olsa @anonim_bayan