anomine
burdan herkese sesleniyorum!!!
lütfen şu veya bu partiden olsun önce karşınızdakine saygı duyun. sizden olmayanı hemen ötekileştirmeyin. tipik özelliğimiz 3. cümleye varmadan hemen küfürler,hakaretler başlıyor. hangi partiden olursanız olun türk kimliği altında birleşin. başka türkiye yok! allah aşkına hangi insan yerdeki ekmeği üç kere öpüp başına koyar. taşıdığımız kan'ın sıradan bir kan olmadığının farkına varalım artık!!

Yorumlar

alpheratz ✨
taşıdığın kan a,b,ab,0 olmak üzere dünyanın her tarafında bulunmak üzere 4'e ayrılıyor. orta kesim aileden gelip gaz verici videoları izleyip burada saçmalamayın. dünya üzerinde hiçbir ırkın bir diğerine üstünlüğü yoktur. bunu üniversite çağına gelmiş türk kökenini araştırmayıp okuduğu tek kitap atsız'ın kitapları olup ortada ccc diye dolaşan ülkücü olmadığını farzederek söylüyorum. biraz kitap, biraz özgür düşünce, biraz zeka hepimize lazım iyi günler.
chen
burda baya ırkçılık var yalnız. sen naptın şimdi sizden olmayanı hemen ötekileştirmeyin dedin e ama mesajın hep ötekileştirme. irkçıları hiç sevmiyorum ya gidiyorum ben
anomine
milliyetçilikle ırkçılığı birbirine karıştırmayın. vatanını,milletini,bayragını sevmenin adı ırkçılıksa evet ırkçıyım. hee ırkçılığın ne demek oldugunu bilmiyorsanız gidin ermenilerin türklere yaptıklarına bakın. yetmedi mi hocalı katliyamına bakın!! tabiki kimsenin kimseden üstünlüğü yok. ben onu demek istememiştim zaten. ama biz bardagın dolu tarafına bakmak yerine devamlı boş tarafını görürüz. hep bi yanlış anlama çabası içerisindeyiz😉😉
isbara
@alpheratz hayırdır gardaş kaç ulkucu tanidinda burda böyle konusuyosun.yok sadece atsızmış da ccc mis de ülkücülerden zarar gelmez kardes tarihte de bulamazsin boyle bisi vatani severiz biz tek gayemiz budur.insanin onemi yoktur vatanin onemi vardir dalga gecer gibi konusmazsan sevinirim.sanki oxforddaki tum kitaplari bitirip gelmis gibisin ki boyleysen ulkuculeri tartismak bile agir gelir sana otur evinde ekmegini ye fazla dusunmeye gerek yok ;)
Rıza Kaan Tangöze
her milliyetçilik faşizm değildir. ama her faşizm milliyetçiliktir. sen sanırım biraz daha kafa tası milliyetçiliğine kayıyorsun. müslümansan faşist olamazsın.
thegreen
türk kökenini araştırmayıp sadece atsız ı okuyup görüş belirtme tabirleri kullanılmış.
5000 yıllık türk tarihini iyi araştıran bakan biri ırkçılık diye tabir ettiğimiz şeyin renk ayrımı değil millet ayrımı olduğunu anlar.
türk milleti her zaman tarih boyunca üstün olduğunu her zaman kanıtlamıştır.
1071den beri bilinen anadolu tarihiyle ilgilenip 1000 yıllık devlet tabiri yapanlara bu laflarım.
orta asyada çinliler mezopotamya'da araplar anadoluda k*rtler doğuda milleti sadıka diye bilinen ermeniler avrupada zaten say say bitmez..
kime kardeş desiyseniz sırttan vurdu.
herkes oldunuz ermeni k*rt arap vs
bi tek türk olup her yerde haykıramadınız.
bunlar gibi bir çok şey daha anlatabilirim ama beyninize gireceğini sanmıyorum. türk tarihini türk kökenini @alpheratz emin ol çoğu kişiden iyi biliyorumdur. türklerin bilinen ana yurdu orta asyadır dimi . İşte çoğu kişinin bilmediği bir şey var türkler orta asya'ya nerden geldi? ben o soruya varana kadar iyi bilmiyorum.
thegreen
elim değdi mesaj gitti devamini burdan yazim.
bilmiyoruma düzeltti tel biliyorum olcaktı o neyse.
birde bilmedigin bir şey daha var atsız ülkücü değil türkçüydü.
ülkücü ayrı türkçü ayrı bir görüştür. İlk önce onu öğrenin
alpheratz ✨
@thegreen orta asya'nın kuzey kısımlarından geldiler diye biliyorum ben. bunu bilmek bir şey değiştirmez zaten demek istediğim hiçbirşey öğretildiği kadar mükemmel değil tarihin içinde yalanlar var. ben mi türk olamayacağım bir kere anadolu türkü değilim ben anadolu türkü dediğin melez bi ırk. ben kökenimi söyleyip ifşalamam kendimi ama dna testini yapsam hepsinden daha türk'üm. dedemin babasına kadar çok gitmeye gerek yok ermeni mücadelelerini de biliyorum ama bu nefret etmek anlamına gelmez yani benim kökenim ben biliyorum ortada üstün tutulacak bir şey yok. anadolu türkü melezliği zaten antropoloji kurumu kuruluşunda açığa çıkan birşey. üstelik bunu da biliyorum tarzı konuşmak biraz abartılı oluyor herkesin herkesten öğreneceği bir şey vardır. kürtleri sansürlemen de saygısızca. türk milliyetçiliğine karşı olan hümanist takılan kürt milliyetçisi ile de tartışırım ben. görüşümü tekrardan belirtiyorum dünya üzerinde hiçbir ırkın üstünlüğü yoktur. hepimiz birer insanız bunun bilincinde barış içerisinde yaşamaya gayret edelim hepinize teşekkürler.
fenerlierva
@alpheratz barış demissin hümanistlik demissin ama bu dunya'da bunlarin hicbiri yok.bende isterdim barisi ,insanlari insan olduklari icin sevmeyi ama maalesef bu dunya bunlar icin uygun degil.eger ırkimizi yuceltmeyip,korumazsak yok oluruz.merkel e bak herkesten iyi ingilizce biliyor.ama bir gorusmesinde de ingilizce konustu mu?hayir.neden cunku hangi milletine ait oldugunu gosteriyor.her ulke maalesef humanistlik dusunceyi savunsa bile hic bir zaman uygulayamamislardir.ve ben de turk irkinin ustun bir irk oldugunu dusunuyorum ve ne mutlu türk'üm diyerek sonlandirmak istiyorum.
Rıza Kaan Tangöze
@thegreen kürt kelimesini hakaret olarak görüyorsun. eyvallah. yakışır sana. tavsiyem bir ara kuran-ı kerim mealini okuman. İnsanlar dil din ırk olarak ayrılmamalı bence. sonuçta adem ve havvadan geldiğimize göre hakir olan bir şey yok ortada.
Rıza Kaan Tangöze
ermenilerden nefret ediyorsunuz ama ermenilerin bize yaptıklarını fırsatınız olsa kürtlere de yapacaksınız. daha fazla konuşup kimseyi kırmak istemiyorum. siyaset sitede yasak yanlışınızı söylemek istedim sadece.
alpheratz ✨
@fenerlierva evet bunun için samsun'daki tabelaları arapça yapmadan türkçe yapmayla başlayabiliriz değil mi? onlar senin dilini öğrensin senin şehrin niye arapça yazıya dönüşüyor. bunu da hükümetciğe iletin lütfen. @değişiğe katılıyorum siyaset de yapmak istemiyorum. biliyorum ki tak tak tak başlayacağım birazdan susmuyorum ve sinirleniyorum birçoğunuzda aynı şeye bürünecek yeterli bence. dilimizi kültürümüzü koruyalım madem o zaman arapça bir kelime görmek istemiyorum meydanda.
anomine
@değişikbiradam pardon ama elimizden gelse kürtlere aynısını yaparsınız ne demek. sen tarihin neresinde böyle bişey gördün ki şimdi göresinne mutlu "fakirim"diyene
kusura bakma ama bizim kürtlerle bi sorunumuz yok. onlarında bizimle yok ki hala yanyana yürüdüğümüz arkadaşlarımız var. doğu'da kürtlerin askere nasıl sahip çıktığını, yemek,çay verdiğini,alkışlarla karsılandığını gördük defalarca.bence siyasilerin ağzıyla konuşmayın. onlar ne yaparlarsa yapsınlar. önemli olan bizim ne düşündüğümüz. ben orada türkü üstün tutmak istemedim. sadece bu kadar ince ruhlu bir millet olmaz demek istedim ki doğru. siyaset yapmıyoruz ayrıca. tartısıyoruz ve bunun bi sakıncasını göremedim. şayet saygı çerçevesin de olursa.
thegreen
@degisikbiradam evet elimden gelse yaparım aynısını onlara. bana allah kitap diyorsun da daha düne kadar halayla zurnayla teröristleri karşılayanlar kimdi? türkler mi karşıladı onları?
100 yıl önce atatürk musul kerkük sınırına orduları yıgmısken kim isyan etti de biz musul'a girecekken isyan bastırmaya gittik? (şeyh saİt isyanı)
bana savunmayın şunları allah kitap diyorsanız savunmayın az da size yapılanlara bakın. hic mi sosyal medyaya bakmıyorsunuz adamlar açık açık paylaşıyor herşeyi.
ne kadar daha konuşsak da az kimsenin görüşünü degistiremeyiz fakat her ülkede insanlar kendi milletini savurken bir şey yok bizim ülkemize gelince ırkcı faşist oluyoruz.
madem bu kadar humanistsiniz neden rusyada çinde dagıstanda kafkaslarda kırım'da işkencelere maruz kalan kendi soyunuzdan olanlara hiç kulak asmıyorsunuz?
neyse dediğim gibi herkesin bir görüşü vardır özgürdür . son olarak atsızın sevdiğim güzel bir sözü vardır; "milliyetçilik milleti olmayanlar için faşizmdir"
hepinize iyi günler
Rıza Kaan Tangöze
@thegreen bu platform yeri değil bahsettiğin şeyler konusunda sessiz kalmadım. ama türk oldukları için değil. İnsan oldukları için.