hayalperestt
sanırım sadece bana has bazı özelliklerim var:) örneğin dışarda hep somurtkan durup fotoğraflarda hep gülen biriyim. bana bir görev verildiyse o işi en mükemmel şekilde yapmalıyım ayrıntılar önemlidir benim için ..ders konusunda aşırı titizim bugünün işini yarına bırakmam ama sadece ders konusunda:) öğrencilik hayatım boyunca hiç kopya çekmedim çekme teşebbüsünde bile bulunmadım.telefonumda hiç mesaj göremezsiniz yaziştiktan sonra silerim, çünkü göz zevkimi bozuyor.hayatımda hiç kimseye aşık olmadım çünkü amaçlarım farklıydı ,8.sinifta hiç arkadaşım olmadı 1 sene boyunca arkadaşsız gezdim hocalar anlamasın diye de teneffüste bile dışarı çıkmayan inek rolüne büründüm iyi bir kamuflaj bu arada:)hocaların kendilerini dünyayı kurtaran adamın oğlu gibi sanmaları beni rahatsız ettiğinde hocaların havalarını söndürmek için dünyanın en zor problemlerini bulup onlara ygs de çıkmış hocam nasıl yapamazsınız siz yapamıyorsanız biz nasıl yapalım diyip onların da insan olduklarını hata yapabilir olduklarını hatırlatmak hobimdir:) aslında her insan farklıdır bunlarda benim farklılıklarım ama kendimle barışık bir insanım..

Yorumlar

Rıza Kaan Tangöze
yazı yazmayı severim ama yazım çok kötü olduğundan benden başka okuyabilen 2 kişi tanıdım bu yaşıma kadar. sadece kendime yazdığım bir yazı tarzım var. güzel olduğunu düşündüğüm şiirlerim kendi kafamdan salladığım şarkılarım var. alkolün tadından ve kokusundan gram hazzetmeyen biri olarak çok fazla alkol içiyorum. İnsanlarla iyi geçinemem hayvanlarla daha iyi anlaşabildiğimi düşünüyorum şahsen. yaptığım her şeyi dibine kadar yaparım. sevmek, içmek, acı çekmek, kavga etmek. manyak olduğumu düşünüyorum bunda bir sakıncada bulmuyorum. herkesin siyasi fikrine anlayış gösterebilirken insanların beni terörist olarak yaftalaması çileden çıkartan şeylerin başında gelir. bende böyle bir değişiğim işte. İyi bir insan olduğumu düşünen de var adi bir şerefsiz olduğumu düşünende. hayat felsefem herkes hak ettiğini yaşar.
Rıza Kaan Tangöze
unutmadan ekliyorum. tipsiz olduğumu düşünür bunu önemsemem. fotoğraf çektirmekten nefret ederim kendi fotoğraflarımı saklamam asla yırtar atarım çoğunlukla.
hayalperestt
dediğim gibi herkesin kendine göre farklılıkları var ve bu farklılıklarımız eğer yanlış geliyorsa bizlere onu düzeltmeye çalışmalıyız elimizden geldiğince ama kimseye de sen neden böylesin farklısın deme hakkımız yok. @degisikbiradam
artemis
valla değişikmişsin biraz 😂😂 ben düz artemisim düz. dümdüz. aslında genelde itici bulurlar beni ama bir o kadar da garip bir şekilde aşşırı pozitif enerjim olduğunu söylerler bunu en çok garsonlardan duyuyorum ve tanımadığım kisilerden 😂 veeee çok pis salağa yatabiliyorum. aaaa öyle miydi yaa falan .s.s.s bir de mesajları silmem çünkü unutuyorum konuştuğum cümleleri 😑 bir de tutamayacağım sözler vermem verdiysem kesinlikle yaparım. ölüyor da olsam ölümümü erteleyip sözümü tutar öyle ölürüm akdjdjdj ha bir de lavaş center,donastan başka bir yerde dürüm asla yiyemiyorum. ayaklarım da hep üşüyor yazın bile çorap giyiyorum😑
hayalperestt
bana değisikmişsin demişsin ama seninde benden kalır yanın yok @artemis seninde kendine has özelliklerin var herkeste olduğu gibi :)
alpheratz ✨
benim de çok var ama yazmam tanıyan kişi kendi farketsin 😎 bak bu da bir has özellik :d
anonim
@hayalperestt seni tanımak isterim
hayalperestt
@anonim_bay seni her tanımak istiyorum diyenle tanışsaydım benim hâlim ne olurdu ?