caykovski
hem egoist hem de fenomen birisi olsaydım şimdi şuraya şöyle yazardım: " bir şey yazacaktım ama yanlış anlarsınız diye yazmıyorum. bu sebeple de siz hiçbir şey anlayamayacağınız için sap gibi kalın." gel gör ki ne fenomenim ne egoist.

Yorumlar

Gerekovic
ah bir de yazsaydin ne olacakti :d neyse kahve için kahve. taze çekilmiş türk kahvesi. ama mümkünse sade olsun. ve kahvesi de bol olsun. çok isterseniz cımık da şekeri olsun.
caykovski
@onumarkamsobe aslında gelecek olan yorumları merak ettiğim için böyle bir şey yazdım. çok farklı yerlerden yakalayıp yorum yapanlar oluyor "özellikle alpheratz çok güzel yapıyor bunu" ve ben bu yorumları okumayı seviyorum. senin de yorumun iyi fakat bir çay kokusu kadar değil :)
zaliminkizi
sen bana laf mı çarptın :d vay canına öyle mi oluyormuş
caykovski
@zaliminkizi eğer bana söylüyorsan ben kimseye laf çarpmadım.
zaliminkizi
ben sanırım 2 gün önce buna çok benzer bir paylaşım yaptım daa @caykovski sana dedim evet
Gerekovic
@alpheratz seni cagiriyor. beni beğenmemiş :( :d
öyle yorumlari okumayi ben de seviyorum. çoğunda kahkaha attigim oluyor :d bu nickte bir "e" harfi sikintisi vardi hep. niye çift "e" harfi ile almissam zamaninda. egm'de bu sorun yoktu. neyse. türk kahvesinin kokusu çaydan iyidir bence. zevkler renkler malum. :)
caykovski
İlk kez şimdi okudum @zaliminkizi ilginç bir tesadüf olmuş gerçekten :) şaşırdım oldukça benzer oluşuna.
Gerekovic
yalniz kahveyle çay kokusu ne alakaysa :/ ben orada kaptirmisim kendimi. yorum konusunda o kadar iyi değilimdir ben :)
caykovski
@onumarkamsobee evet neden iki e var ki önceki günlerde fark edip iki e ile yazmıştım fakat burada hiç fark edemedim. zaten bu nick yazma işi zahmetli geliyor bana. türk kahvesinin kokusu iyidir lakin sen hiç yazın çalışır vaziyette olan bir çay fabrikasının yanından geçtin mi?
caykovski
haha :) @onumarkamsobee bir önceki paylaşımımda çay için falan diyordum. yorumlarda da çay kahve muhabbeti geçmişti ben oraya bağladım tamamen :)
Gerekovic
gecenin üçünde alinmis bir nick bu caykovski :d hiç dikkat etmemistim. azicik itlik olarak da algilanabilir bu. kalkıp oas demislerdi zamaninda uzun diye zaten :)
zaliminkizi
@caykovski fenomen ve egoist miyim yani
Gerekovic
ben de oraya baglamistim aslinda. İlk yorumda yani. sen çay derken ben kahve demiştim. sonra ordab da devm ettim de senin yorumuna bakinca alakasiz geldi birden :d
caykovski
@onumarkamsobee oas iyiymiş aslında :)
caykovski
@zaliminkizi buralarda biraz fenomen gibisin lakin egon hakkında bir fikir sahibi değilim.
Gerekovic
o nickim de var burada. dayanamayip "oas" diye gelmistim. ama egm'den cikip giderken birden buna girmis buldum kendimi. ellesmiylrum. kalsin. :d kisaltmayin abi ya :p
caykovski
@onumarkamsobee bende o muhabbeti düşünerek devam ettim zaten ki nick itibariyle de çok farklı telden çalmış olmadın her türlü gideri var.
caykovski
dokunmayın sana o zaman @onumarkamsbee
Gerekovic
nick itibariyle farkli telden çalma olanagim pek yok. İçi ayni çünkü nicklerin. İçi benim. beni yansittigina göre elbet ayni olacak ya da benzeri. çünkü bir yerden sonra değişebilirim :)
caykovski
@onumarkamsobee nick derken benim nicki kast ettim aslında ne yazarsam yazayım çay kahve muhabbeti gider. seni biliyorum dediğin gibisindir elbette :)
Gerekovic
"dokunmayın şaban'ımaa" olayina döndü :d
caykovski
@onumarkamsobee tamam ben sorunluyum yarın sabah dersim var ama uyumuyorum senin derdin nedir sen niye uyumuyorsun ve bu yorumları kim onaylıyor kardeş sende boşver uyu artık.
Gerekovic
kahveye pek gitmiyor senin nick :d yani çaya daha cok yakisiyor. ya uykusuzum galiba ben. sacmalama moduma gectim yine :d
caykovski
@onumarkamsobee emin ol çok iyi saçmalıyorsun :)
Gerekovic
yorumlar yöneticiler tarafindan onaylaniyor da benim de 09.30'da dersim varmis. aliskanligim bozuldu çünkü. yurtta uyuyamiyorum artik. günaydın bu arada
zaliminkizi
@caykovski fenomen değilim ama herkeste olduğu kadar ego var