kivircikfilozof
samsun belediyesi bi yerlere heykel yapmak,yol yapmak ya da saçma sapan etkinlikler yapmak yerine e1'i turgut özala kadar uzatmak için yöntem geliştirsin. çok değil 1 saat önce genç bir kız yurda belirli bi mesafeden yürümek zorunda kaldı. çok kısa yoldu belki ama o kız için en kötü an o andı. çünkü kendini bilmez insanlar o kızı arabayla adım adım takip ederek rahatsız ettiler. sadece tek derdi yurda gelmekti. ama minibüs haricinde başka bi şey olmadığı için yürümek zorunda kaldı. ve herkes her zaman minibüse binemiyo. nakit olmuyo ya da 2,5 tl her gün verilince pahalı geliyo. lütfen yetkililer bir işe yarayın!

Yorumlar

alpheratz ✨
lafla taciz mi oldu? başka bir şey yok değil mi? bu soruyu sormak bile içler acısı biliyorum ama işte...
anonim
kesinlikle katılıyorum tramvay r12 e1 bir yöntem bulunup turgut özala geçiş sağlanmalı. tramvay yurt arası yolda gündüz dahi kornaya maruz kalıyoruz.
Kendihalindebiri
ya o kadar haklısın ki her cümlene katılıyorum o kadar üzüldüm ki o yol okadar kötü ki insan dolmuşa mahkum kalıyor öğrenci için çok pahalı olan dolmuşa korkarak gekmektense minibüse binerim oluyor artık o kardeşimin yerine koyunca şimdi kendimi korkunç bisey bu ya ,o kıza böyle bişey yasatmaya kimsenin hakkı yok turgut özal için birseyler yapılmalı artık bencede
anonim
topluca bimer ve cimere şikayet edelim
kivircikfilozof
@alpheratz yanlış duyuru olsun istemem. odada otururken sadece bir kızın bağırdığını duyduk. sohbet ediyolar bahçede sandık. pencereden baktığım zaman güvenlik görevlisi ve yurttan bazı kızlar kızın yanına gitmişlerdi.