angarabebesi
arkadaşlar yapmayın gözünüzü seveyim hepiniz turgut özaldaki olaya sitem ediyorsunuz tamam ama kız arkadaşlarım siz ana babanızın duayla gönderdiği ygsden lysden çıkıp duayla korkuyla gönderdiği üniversitede kendinizi ona buna meze ediyosunuz üç kuruşluk herifler için orda burda takılıyosunuz yapmadığınız şey kalmıyo herşeyi çok iyi biliyorum... kolunuza takıp babanızla tanıstırmak için evin kapısından sokamıycağınız bebelere kullandırmayın kendinizi.. içiyosunuz geziyosunuz takılıyosunuz ortam ayağına sonra gelip duyar kasıyosunuz yok yurt kotu yerde bılmem nerde yok yaaa... ha o şerefsizlere denk geliyim cezalarını öyle bi kesicem ki degil taciz etmek yanlarından kız geçse uzaklaşacaklar.... ama yapmayın kızlar sizde gözünüzü seveyim akıllanın biraz!

Yorumlar

neutron
senin kardeşine yapılsa? sadece soruyorum :)
angarabebesi
sen ne demek istediğimi anlamamisssin kardes sen soru sorma @neutron
chen
tamam diyelim ki o taciz edilen kız senin tabirinde kendini meze etmiş (tabirin çirkinliğine girmek istemiyorum) bu taciz edilebileceği anlamına mı geliyor. İki saçma şeyi nasıl bağdaştırdın sen ya. ne alakası var duyar kasıyomuşmuş. kadın değilsin, taciz edilmeyi anlayamazsın o yüzden saçma sapan yorumlarda bulunma. hatta bu iki şeyi birbirine karıştırdıktan sonra hiç yorumda bulunma sen
querteros
kızların gezme tozmasıyla yurt olayında yaşadıgı maduriyeti nasıl bagdaştırdın ? istedigiyle gezer isterse içer bunun o olayla ne alakası var ? kastın , gezip tozuyorsunuz yiyip içiyorsunuz geç saatlerde dönüyosunuz sonra aglamayın olay oluyo ise yine dogru degil. hem müstehak demeye getiriyosun hemde ben yakalasam falan diyosun bi çelişki yıgını var . neler yaptıkları ne içtikleri nasıl giyindikleri sadece kendilerini baglar bu onlara yapılacak kötü eylemleri meşru kılmaz. yaşayacagını yaşar belki mutlu olur belki üzülür ama senden izahat alacak hali yok ya takıldıgı kişi konusunda. herkes kendi işine bakmayı bir türlü ögrenemedi. birbirimizi şekle sokmak yerine var olanı yaşamayı ögrensek daha iyi olacak...
anonim
simdi kitap okumayan nesil kendini belli etmis burada. adamin anlatmak istedigini iyi anlayin. arkadas; yasanan vahim olayi,failler uzerinden elestirirken,olayla dogrudan alakasi olmayan ama dolayli olarak da etki edebilecek aktiviteleri yerinde ve dozajinda yapmanizi oneriyo. kimsenin avukati degilim ama buraya sirf yorum yapmak icin yorum yapip samimiyetsiz duyar kasan arkadaslar var sozum onlara.
anonimuser789
her 10 kadından 1'i ömründe en az bir kere fiziksel olarak tacize uğruyor.
her 10 kadından 4'ü ömründe en az bir kere sözlü tacize uğruyor. bu veriler bakanlıktan alınma ki adım gibi eminim niceleri tacize uğradığını itiraf edememiştir. şimdi bu şartlar altında ailenden birileri tacize uğradığında alıp karşına şu kurduğun cümleleri kurabilir misin? kardeşin, kuzenin, annen veya eşin tacize uğradığında kendini meze etmeseydin diyebilir misin? belki de dersin, kadınlar tacize uğradığını itiraf edemiyorsa, destek alamıyorsa bu zihniyetten kaynaklanıyor. kadın meze olursa bile erkek adam değildir, gevşekçe sağda solda kızları etiket eden de erkek, taciz eden de erkek. erkeklerin adamlığını tartışalım, mağdur olan kadınları değil.
neutron
anonim bize kitap okumayan nesil demiş boş duyar demiş :d
querteros
@anonim_bay aktivitelerin yerinde ve dozajında olması diyosun ya buna kim karar veriyor ? kime göre yerinde birader kime göre dozajında ? !! duyar kasmak gibi enbesil bi tabir çıktı. çok agar şeyler söylicem ama yayınlanmaz ! lan varya dilemiyorum hatta dua ediyorum sizin kardeşiniz vs başına gelmez. gelsede böyle diyebilicekmisin işte yeri ve dozajı aşan bir gün geçirdi ondan yaşadı bu durumu. lan kardeşinin saçının teline zarar gelse yakarsın her yeri bir başka kızında ana baba evladı oldugunu biliyorsun nasıl bu kadar zırva cümleler kullanabiliyorsun ! kadınlara yapılan şeyleri meşru kılmaya yönelik konusucaklar zamanı yeri kendilerine göre sınıflandırıcaklar bunu eleştirenler duyar kasmış olucak ha bre gafil bre hadsiz bre boş beleş mahlukat !!!! yazık ki senin gibi insanlar var. senin yaşının 3 katı kitap okudum ben . en başındada neyi savunacagımı ögrettiler bana. bu duyar kasmaksa sabaha kadar tartışırım bu konuyu insanların hayatına karışmayın artık bi bitmediniz ... !
anonim
simdi sizin okuduklarinizla anladiklariniz arasinda fark var gencler :) benim yazdigim mesajdaki incelikle,senin yazdigin mesajdaki argo tabirler,kimin neyin nasil savunacagini acik sekilde belirliyo zaten kardesim. sen ne akla hizmet benim kac kitap okudugumu,ya da senin benden daha fazla kitap okudugumu bilebilirsin. sen oyle bisey iddia edersen,ben de senin o 10 satirlik metni o dar kelime haznenle 3 saatte dusunup yazdigini iddia ederim. sen benim anlatmak istedigimi anla ilk once. kabalasmaya hakkin yok. duyar kasma muhabbeti demisken,senin bu yaptigin da mesela klavye delikanliligi oluyo amiyane tabirle. benim yasimin 3 kati kitap okuduysan hadi bana 75 kitap ismi soyle o kullandigin internetinden bakmadan hadi :) ya da oturup kitap okudugn 5 tane kutuphane ismi soyle be :) zirva,gafil,mahlukat? daha cok yesilcam filmi izlemis gibisin. yazdigim seyi tekrar oku arkadasim. oku ve anla. kim kimin ahlaksizligini mesrulastiriyo? oku ve anla.
chen
İlk olarak anonim bay elimde kitap var daha bi şey ekleme gereği duymuyorum. İkinci olarak o kim oluyor da bize bi şeyleri dozajında yapmamızı öneriyor. bi şeyleri dozajında yapmıyo diye hiç bi insan taciz edilmeyi haketmez, kimse de bunu normal gösteremez. İnsandan bahsediyoruz yahu empati yapmak çok zor olamaz. son olarak duyar yapmıyorum, nefret dahi etsem bütün kadınları savunurum çünkü olması gereken bu
anonim
yahu benim anlatmak istedigim sey sadece yazilanlarin ve anlatilmak istenenlerin dogru anlasilmasi gerektigi :) ben orada durumu anlatmaya calisirken kalkip da daha da-de baglacini dogru duzgun kullanamayan arkadasimizin senin yasinin 3 kati kitap okuyorum diye bir onyargili elestiri yapmasi beni uzuyo acikcasi :) kibarca yorum yapan herkesi saygiyla anarim.
anonim
yorumsuz. ben istediğimle gezerim tozarım yerim içerim. İstediğim saatte eve yurda dönerim. İznim ve rızam dahilinde karşımdaki insanla duygularımı bedenimi paylaşabilirim. ama bu sarhoşken yahut ayıkken, gündüz ya da gece fark etmez birinin iznim ve rızam olmadan bana bedenime dokunmasını, sözel olarak tacizini meşru hale getirmez. sana gelince. sen olayı yanlış bile anlamamışsın.
querteros
@anonim_bay , birincisi yazdıgım metni 3 saatte düşünüp yazdıgımı iddaa etmen komik olur saniyesinde yazıyorum ve birkaç dakika içinde onaylanıyor bu bazen admine göre birkaç saatte alabilir ama şuan bu gayet net. ikincisi , bak delikanlı etki her zaman tepkiyi doğurur ben sana birşey söylemedim. yazdıklarımı eleştir ama samimiyetsiz oldugumu ima eden, duyar kasmak gibi birşeyi iddaa edecek kadar beni tanımıyorsun. şu hayatta hiçbir işimi birileri tarafından tasdiklensin diye yapmadım. benim ideolojim bellidir yazılarımı okuyan veya beni tanıyanlar hangi zihniyetteyim bilir. bu konuda hassasiyetimin oldugu konulardan biri. sana bir tavsiye tanımadıgın kişilerin karakteriyle ilgili fazla yorum yapma. bana ve diger burdaki arkadaslara duyar kasıyorlar derken aslında artisliği sen yapıyorsun. ben adamın yazdıgı içerigi eleştirmişim bana bu hak verilmiş. sende yazdıgım yazıyı içerik olarak eleştir. burası kim daha cok tasdiklenir yarışması mı birader ? kimin böyle saçma bir amacı olabilir allah aşkına ! yeşilcam filmi izliyorum evet yabancı filmleride severim ama menşeimi unutmam. klavye delikanlılıgına gelince 3 yıl muay thai yaptım. hiçkimseye de burda çıkışa gel muhabbeti yapmadım üniversite okuyan kültürlü olması gereken bireyleriz. ancak bazen sınırlar kaybolur bazen ne nezaket kalır nede adap. konu eger ahlaksa orda sakinlik kalmaz. benim kız kardeşim veya ablam yok ama onlar gibi gördügüm insanlar var ve benzeri durumları yaşadıklarını söylüyorlar sonu illa tecavüze gitmesede. ülkenin kanayan yarası bu konu. herkesin duyarlı olması gerekirken savunucu davranması gerekirken bunu saate yere baglamak doğru bir örnek teşkil etmez . bunu savundum ve prim kasmak derdimde yok ben bu yıl okulu bitiriyorum ne omü dedikodu kalır benim için nede başka birşey. tanımadıgın insanlar hakkında atıp tutma yazılara çalış ama şahsa dair söylemlerine dikkat edeceksin aklında bulunsun...
alonecowboy
anonim bak ben ne anladım ; anlatayım , bu metni yazan kişi kızlara kötü davrananları görürsem döveceğim ama kızlara da tavsiye veriyor ki kötü ( kanaatimce uçuru alkolik kötü adamları kasdediyor) adamlarla o saatlere kadar birlikte olmayın , kendinize yazık etmeyin. birincisi kötü olarak görülen adam nasıl bir adamdır , her içki içen kötü müdür ya da her kötü gözüyle bakılan kişi gerçekten kötü müdür ? gelgelelim kız belki öyle kişilerle birlikte olmak istiyor , bizim o kızların yaşamına karışma hakkımız var mıdır ve ya o kızları yaftalama hakkımız var mıdır ? her koyun kendi bacağından asılır arkadaşlar kimsenin kültürü , kitap okuması onun karakterini yükseltmeyebilir , önemli olan okumak değil , hayattan kitaplardan gerekli dersleri çıkarmaktır bunu unutmayalım. varsayalım kız ders çalıştı saati fark etmedi ve o saatte oradan geçme zorunda kaldı. biraz yazarken konuşurken insanlığımızı , empatimizi kullanalım.kimin ne durumda olduğunu bilmeden öyle böyle diyoruz yani diyorum ki ne olursa olsun hiç kimsenin o kızları taciz etme hakkı yoktur.ne durum olursa olsun hakkı yoktur , bunu bir kafaya yazalım.öyle konuşalım.
querteros
birader önyargıdan mi bahsediyorsun ? tanımadıgın biri hakkında prim yapıyor demek tanımadıgın biri hakkında kitap okumayan kişiler demek önyargı degil midir ? senin penceren nasıl bir pencere biraz anlatsana ... başımıza dogrucu mu kesildin birader sen ? yok da yı ayırmıyor vs burada imlaya dikkat eden kişiler var etmeyen kişiler var içerik dışında ne kadar zırva şey varsa ilgini çekti ...
anonim
demekki uyariyi alinca daha kibar elestirilerde bulunabiliyormussun @ricarlonotte :) eyvallah. ama beni tanimadan da yargilayan sen degil miydin az once? :) celiskilerimiz arasinda bogulmayalim lutfen. olgun elestirilerin icin tesekkur ederim. ama hala anlatmak istedigimi anlamayan arkadaslar var. kimse kimsenin ahlaksizligini mesrulastirmiyo tekrar ediyorum. benim hem ablam var,hem sevgilim var hem de bu tur kotu olaylari yasamis arkadaslarim var. bu konularda o ahlaksizlari savunacak nesil kalmadi diye tahmin ediyorum.
querteros
@anonim_bay senin uyarına ihtiyacım yok dostum şu havadan konuşur halleri bi kenara at . sen en başta önyargılı yaklaştın etki ettin tepkiyi yedin ! ben ilk yorumumda bile adamın yazdıgını kastın bu muydu diyerek soruyorum oysa diyorum ve devamını getiriyorum. peşin hükümle konuşmuyorum ama sen tanımadıgın birine laf atarken naziksin, tepki yiyince ''de da'' ayrı yazmamış diyip kendince küçümseyerek nazik edebiyatı yapıyorsun. sen yazılanı bence anlamamışsın. bize akıl ögreticegine hala öyleleri kaldımı diye sorucagına yazıdan çıkan sonucu dalga geçtigin satırlarımda bulabilirsin. neye tepkili oldugumuzu görebilirsin. yada boşver bak baştaki y yi küçük yazdım cümle başında sen ona bir yorum getir hocan falanıda çagır sana yüksek not versinler. insanları tahrik edip sonra bak bu kaba demek manidar şeyler :)) neyse gereksiz uzadı...
anonim
sen hala burada misin arkadasim :) tamam sizin koy daha buyuk :) yazilarinla beni gercekten cok korkuttun. seni tanimak istiyorum yigidim beni mutlaka ara :) ! su sitede 6 yildir takilirim,ilk kez biriyle bu tur bir munakasa girmisimdir. yeri geldiginde ozur diler,yeri geldiginde uyari yaparim! senin de benim uyarima ihtiyacin var kardesim! evresini tamamlamamis homo habilis turleri gibi yorumlarda bulunma :) ! kibarliktan ödün vermedikce ben,uste cikmaya calisan sen. kendi kisiligini yansitan sosyopat yazilarini al ve oteye git. hayatimda nerede gorucem nerede karsima cikacak diye dusundugun kisiler icin de bu denli cesaretli yazilar yazma yavrucum. herkese saygilar. senin de bu yaziyi yayinlayacagini tahmin ediyorum sevgili admin.
querteros
sana kim saygı duyar bilmem ama senin kibarlık anlayışın, karşı tarafı yererek kendince üste çıkmak. 6 yıldır takıldıgına göre mezunsun. hata yaptıysam hep özür dilemişimdir küçügümde olsa. ama sen burda haklı falan değilsin zaten bu yüzden saçmalayarak imla kurallarıydı yok sosyopattı saldırıyosun nerden ne çıkartırım diye. hala mesela devam ediyosun tahrige yavrucum falan ama yok ekmek çıkmaz burdan sana ... esen kal bizden uzak kal @anonim_bay
anonim
tesekkur ederim kardesim buyukluk bende kalsin peki sen zahmet etme :) sen de esen kal :)
anonim
yersin içersin gezersinde anonim bayan sokak ortasında bedenini teşhir edip istediğine bedenini yedirtme sonra başkası da yemek ister ...:))))))
anonimuser789
@anonim_bay eşşek de vücudunu teşhir ediyor, onun için ona da tecavüz ediyorlar. git tedavi ol ruh hastası.
anonimuser789
@ricarlonotte ben onayladım, herkes böyle ruh hastalarının varlığından haberdar olmalı ve ona göre yaşamalı. zihniyetine bak adamın, bİmer'e yazacağım ben, anonim de olsa mac adresten yakalanır. ekran görüntüsü al, bir siteye upload et ve görselin linkiyle sayfanın linkini bİmer'e gönder ihbar olarak. savcıya anlatsın derdini. tck'ya göre suç sayılan bir eylemi yüceltiyor, illaki yaptırım uygulanır.
querteros
haklısın bir yerde insanlar böylelerini bilmeli ama artık sabır taşı çatladı. biryerde hak versemde bir yandanda hiç böyle şeylerin gösterilmemeside taraftarıyım milleti germekden başka birşey değil @odin
anonim
ne kadar doğru kadinsan disari adimini atma. anca otur ceyizine lif ör. senin hattine mi bir kafede birseyler içip sohbet etmek.
anonimuser789
@ricarlonotte o aklınca görüş beyanında bulunduğunu sanıyor, yaptığı yorum kurallara uyuyor şekil itibariyle fakat unuttuğu bir şey var: tck 215'e göre suç işledi, suçu ve suçluyu övme kabahati. adliyede böyle bir dosyası olsun bakalım, ileride kamuda karşısına çıkar. bence sen de şikayetini yapmalısın.
anonim
bahsi gecen ithamlari kimin icin kullandiginizi sorabilir miyim? burada farkli bir anonim mesaj yazmis cunku. son mesajdan bahsediyorum. zan altinda kalmak istemem,isimsiz olsam bile.
Guvenvermiyordemissin
nicksiz anonim yazı yazımının siteden kalkması şart herkes nick almalı