anonim
arkadaş nerde cinnet geçiren ailesini vuran aldatılan aldatan sevdiği kız-adam başkasıyla evlenen kız olup kızdan hoşlanan vs varsa bizim üniversitede toplanmış. hayatları dizi yapsan yemekhane paramız çıkar bedavaya yeriz yemeği :d

Yorumlar

alonecowboy
dostum, komik değil.
anonim
başkalarının acıları ile dalga geçmemeyi öğrendiğin gün olgunlaşmış olursun belki.
aldebaran 🌟
linç yiyeceğim galiba ama keşke virgül kullanaydın aralarda. bende buna taktım işte. elleşmeyin o da böyle kendi dertlerinden soyutlaniyor olabilir. hemen de yavşak yaptiniz la çocuğu. yeri gelince baskalari da çıkıp sitede yazilanlari böyle istatige dökebiliyor. sonu biraz şey olmuş olabilir evet. :d anonimbay(mesajı yazan) allah affetsin tebessüm ettim mesajın sonunda. ağlanacak halimize güler hale geldik çünkü. ama virgül konusunda ciddiyim...
Ejderya Terbiyecisi
@aldebaran özgürlükten bahsediyorsun alttan alttan ama yemezler dostum. özgürlük değil bu. kendi adıma benim tüm acılarımla dalga geçsin sorun etmem ama bu şekilde bir karaktersizlik örneğine yavş*k kelimesi iltifat bile kalabilir bence.
aldebaran 🌟
@degisikbiradam ben özgürlükten bahsetmiyorum kardeşim. onun üslubu da böyle. adamın üslubunu savunmam. sonunu ben de tam sevmedim ama durum bu. burada ağlanacak hale herkes gülüyor. sana denilmesine sen bir şey demiyorsun ama ortaya atılan bir lafa da cengaver misali atlıyorsun hemen hakaret ederek. kalkıp da bir insana rahat rahat y**şak diyemezsin sen. dememelisin. her ne kadar orada bir harfi yıldızlayıp saklasan da. :d bu yorum saklamadığım için yayınlanmayabilir. ado istersen orayı sen yıldızla. o kişi senin dediğinden olsa dahi dememelisin. bak mesela "dostum, hiç komik değil" diyerek adamın yapmış olduğun yanlış olduğunu güzel bir şekilde belli edilmiş. ne diye hakaretlere başvurma ihtiyacı duyuyorsunuz ki?
Ejderya Terbiyecisi
bunun gibi bir paylaşım yapıp gayet rahatça buna gülebiliyor ve gurur duyuyorsa ben ettiğim hakaretten gurur duyuyorum @aldebaran . edepsizlik saygısızlık diyebilirsin ama bence hitabım oldukça adil dostum. ki dikkat ettiysen pekde öyle önüne gelene hakaret edip aşağılayan bir tip değilim.
aldebaran 🌟
@degisikbiradam dikkat ettiğim kadarıyla dilinin kemiği yok böyle durumlarda. adamın gurur duyup duymadığıyla ilgilenmem, ilgilenmiyorum. bana o kadar kişi diyeceğini der, lafını söylerken, hakarete maruz kalmayıp da bu adamın kalması ilginç geliyor. hala söylüyorum. kişilerin hatasının olduğunu düşündüğünüzde insan gibi söyleme biçimi önemlidir. eşekle eşek olunmayacağı gibi her kişiyle de bir olunmaz. senin bileceğin iş. haydi sana iyi hakaret edip, o gurur duyduğunu düşündüğün kişiyle aynı gurur duyma keyfiler. :)
anonim
@degisikbiradam değişik olduğun kadar y*vşakmışsın da. (yakıştı demi yıldız :))
Ejderya Terbiyecisi
@anonim_bay teşekkür ederim canım böyle senin gibilerden öğreniyoruz bir şeyler napalım
Ejderya Terbiyecisi
@aldebaran yanlışımı savunmayacağım daha fazla