anonim
merhaba dedikodu.
aldatıldım ve ne yapacağımı bilmiyorum içim acıyor.
kadınla konuştum, benim haberim yoktu dedi.
gecelerim uykusuz geçiyor..

Yorumlar

anonim
vay şerefsiz
ordinaryus
sana değer vermeyen birine sen niye uykunu feda ediyorsun ki?
anonim
haberi yoksa kızın suçu yok. bence anlat kıza uygun bi dille kız çekilsin aradan.çekilmezse haber ver gelelim. şaka şaka şiddete karşıyım ama konusun
anonim
hayda. ya bu millet nasıl oluyor da böyle şeyler yapıyorlar. ya biz cok safsiz ya millet alışmış akıllı. allah yardımcın olsun aklım almıyor
Dede
devam ediyorsanız ve evliysen biraz zamana, karşılıklı konuşmaya ihtiyaç var yuva kolay kurulmuyor.
sevgiliyseniz iyi düşünmek lazım değer görüyorsan ama kendini de düşünerek hareket et her şey, kalp kırıklıkları bile tamir edilir.
bittiyse aranızdaki ilişki kendini zorlama, durulmayı bekle hayatın toparlanacak, yoluna girecek.
ne olursa olsun dinlen biraz :)
aldebaran 🌟
kaldırabiliyorsan, devam edeceksin. kaaldıramıyorsan, ondan ayrı yoluna bakacaksın. aslında her iki türlü de yoluna bakacaksın. yalnız alışmış kudurmuştan beterdir. bunun tadını alan, tekrar ve tekrar devam edecektir.
anonim
o ilişki artık bitmiştir. affetme.
limos
şahsen karşımdaki kişi çocuklarımın babası değilse bu hayatı ona zindan etmek için her şeyi yapardım. adam gibi gelip konuşsa istemiyorum dese iki gün bir köşede ağlar hayatıma bir şekilde devam ederim ama öyle arkadan iş çevirecek aldatacak kadar adamsa (!) bunun bir bedeli olmalı. tabi sen şuan nasıl hissediyorsun bilemem ama yapabildiğin kadar boşver hayatına devam et ( çok zor olsa bile )
amsterdamli
@designer bu postu paylaşan erkek olsaydı ya da postu paylaşan kişinin yerinde sen olsaydın yine ayni şekilde düşünebilir miydin?özellikle ilk cümlen yine aynı olur muydu?
anonim
kaldıramıyorum.
kadın aradan çekildi. fakat ben kaldıramıyorum.
aklıma geldikçe göğüs kafesim sıkışıyor. aklım almıyor neden olduğunu kendimi suçluyorum
amsterdamli
anonim bayan sen de yeryüzündeki tek erkek o kalmış gibi davranmayı bırak.banyoya git yüzüne iki su çarp kendine gel.karsindaki karaktersizin teki sence de çok anlam yüklemiyor musun?ki emin ol karaktersizin tekini sevmissin başka birini-insan olani-hayli hayli seversin.kolay demiyorum ama imkansız da değil.kendini suçlamayi da bırak.seni sevmemesinin,sapık olmasının, karaktersiz olmasının sebebi sen değilsin.karakter ve vicdan nakli yapamadığina gore.diyorum ya terket ve önüne bak.ona verilebilecek en güzel ceza bu.senin vaktinden daha fazla çalamayacağını,onun gibi bir karaktersize kalmadığını ve kendisinin nasıl acınası bir zavallı olduğunu görsün.kendini suçlamayi birakip değerinin farkına var,çok kısa bir süre içinde de kendini toparla.sen bir kadınsın,bir türk kadınısın.güçlü olmalisin.kendini yıpratarak böyle eziklerin kendini bi halt sanmasina izin verme.merak etme,belki kaba olacak ama onu da bir boynuzlayan çıkar.kimsenin yediği halt yanına kalmaz,ilahi adalet.umarim en yakın zamanda toparlanirsin :))
alonecowboy
şaka mısın ? düşünmeye gerek yok , ayrıl gitsin.aldatan karşısındakini aldatmaz , kendini aldatmıştır ve kendini aldatan biri herkesi her zaman aldatabilir.
Dede
@amsterdamli evet karşımdaki kişi her şeyi göze alabileceğim biri ise tabi o süreçte nasıl anlaşılır bilinmez daha çok hissedersin buna göre davranırsın. aldatmanın sağlıkli bir psikolojiye ait olmadığını düşünüyorum hatta hastalık diyebilirim, profesyonel yardım gerektirir. bunu yapacak ne yaşadık diye sorarım bu sadece onun yaşadığı bir durum değildir bizim ilişkimiz yaşamıştır, bunu ona yaşatmıştır ve benim etkimde vardır. zaten baktığında gözlerinde ileriyi görürsün göremiyorsan vazgeçersin bunu bilinçli yapmazsın kendiliğinden gelişir. hayatımı adadığım kadın üçüncü bir kişi tarafından bitirilmesini kabul edemem. bitecekse beraber başladı beraber biter. bakın burada ihanetin her türlüsünü kaldırabilirim gibi bir şey söylemiyorum ne olacağını tabi bilemeyiz. sevmediği için yapmışsa gereği yapılmalı ama sen hala devam edebilir görürsün ve o da bunu hissettirir ozaman son bir çabaya değer. keşke deneseydim demek yerine tüm umutları tüketmekten bahsediyorum. bu konu çok farklı bitirmeyi ya da tekrar denemeyi seçersin. ona göre yaşarsın. ateşin büyüleyiciliğine kapılıp bir anda kendini içine atmış olabilir ya da seni artık istemiyor olabilir. nasıl gördüğünle alakalı :)
anonim
kafam çok karışık nasıl konuşacağımı bile bilmiyorum nasıl yapar
Dede
@amsterdamli sohbet ediyoruz alınma sakın. sen o adamın yerinde olsaydın herhangi bir kafa karışıklığı, bunalım, istek, körlük vs. böyle bir şey yaptın ama hala sevdiğine inancın tam ki böyle bir şey var mı diye sorma emin ol var. şans istediğini düşünelim bitirmesi mi doğru tekrar denemesi mi ?
(adamın karakterini bilmediğimden en iyimser durumla konuşuyorum )
Dede
yıpratma kendini bunalmanı, uykusuz kalmanı gerektirecek bir durum söz konusu değil kimsenin etkisi altında kalma hayat senin, kararlar senin. hayırlısı olsun bunu yaşamanın da bir nedeni vardır atlatacaksın.
anonim
kendimde güç bulamıyorum
aldebaran 🌟
la ne demek nasıl yapar? kadın da olsa erkek de olsa iki saniye sürmez yapması. bunu bu kadar büyütme. aldatmak çok basit bir eylemdir. çocuğu da kaf dağı'na çıkarma. git konuş. dinlersin. affedip yoluna devam edemeyeceksen de bırakır gidersin. ne sen ne de o bulunmaz hint kumaşı değilsiniz. sende bulamadığını başkasında bulmuştur veyahut elindekiyle yetinmeyi bilemeyen bir aç gözlünün tekidir ki bu haltı yemiştir. bu kadar basit her şey. büyütüp de uykusuz kalmanın bir alemi yok. aldatılan biri olarak söylüyorum bunu. konuşuyorsun, inkar ediyor veyahut açıklamaya çalışıyor. o anki kafam affetmeyi gereksiz buldu ki hala gereksiz bulurum, bırakıyorsun ve devam ediyorsun.
Akıncı
size gerçekten değer veren kişiler yerine böylelerini tercih ettiğiniz sürece daha çok uykusuz kalırsınız.
anonim
bende çok yakın bi tarihte aldatildim benim ona sevgimden ve onun bana olan sevgisinden hiç süphem yok aldattığını ne şekilde olduğunu kanıtlarıyla söyledi köppek gibi pişmanım ne olur affet dedi bi anlikti dedi ve ben ona hak verdim bi daha da yapmaz dedim ama yine de affedemedim nerdeyse iki hafta oldu hergün her saniyemde resmen ama ben hala affetmeyi kendime yediremiyorum hayatimdan bi şerefsiz çıktı diyip mutlu olmaya çalışıyorum şimdilerde beceremiyorum ama illaki üstesinden gelecem ve ilerde bu benim verdigim en iyi karardi dicem eminim.
amsterdamli
@designer estağfurullah ne alınması :) sadece karakterlerimiz farklı,ince ve güzel düşüyorsun. ben olaylara daha düz bakıyorum.mesela büyük konuşmak gibi olacak ama kesinlikle eşimi,sevgilimi aldatmam, karşımdakinden de aynı şeyi beklerim.zaten en başta bunlar konuşulur,beni de az buçuk tanıyorsa af dilenmesinin bi halta yaramayacağını bilir.kafa karışıklığı, körlük demişsin mesela.benim kafam karışık olsa ya da birşeylerden bunalsam yalnız kalırım kafamı dinlerim.diyelim sevgim aşkım bitti,oldu ya başkasına aşık oldum o zaman adam akıllı bitiririm.adi üzerinde aldatmak,yani kandırmak.kimsenin kimseye salak gibi hissettirmeye hakkı yok.hastaliksa da kendine.tedavi etcek birini bulsun sonuçta ben doktor veya hümanist bı insan değilim.bu demek değil ki senin dediğin yanlış ya da enayilik.sen farklı bir pencereden bakıyorsun ve kesinlikle beklemediğim bir cevabı verdin açık konuşmam gerekirse.ben daha erkek egemenliği temalı bir cevap vermeni bekliyordum.ama dediğim gibi ben gelemem böyle şeylere.diyelim ki dünya tersine döndü ben böyle bir yanlış yaptım aynı şekilde gidip af dilenmem.yani bazı yanlışların geri dönüşü, telafisi yoktur.ödenmesi gereken bir bedel varsa ödenmeli diye düşünüyorum.