ikizler
bir insanın başına gelebilecek en güzel şey nedir biliyor musunuz? bir kadın sevmek. daha da güzeli nedir biliyor musunuz? hayallerinizdeki kadının hayatınızda olması. her davranışında, her kelimesinde, her gülüşünde içinizi huzurla doldurması. onu gördüğünüzde bir sonsuz olsun diye dualar etmeniz. hayat aşkı yaşayınca, huzuruyla dolunca güzel. bugün hanımefendi ile beraber 2 tane kitapçıya gittik. birisi bir sahaftı diğeri ise d&r. hep hayalimdi, anlatırdım ya sevdiğim kadınla beraber kitapçılarda gezmek isterim, onların arasında kaybolmak, dakikalarca onlara bakmak isterim diye. tıpkı hayallerimdeki gibiydi. aynı kitaba uzattık ellerimizi. beraber alt raflara eğilip oradaki kitaplara baktık. bilmediğim kitapları anlattı bana. onlar hakkındaki düşüncelerini anlattı. raflardan raflara, kitaplardan kitaplara yolculuğa çıktık. o anlattıkça ben dinledim zevkle. sayfaların, kelimelerin, paragrafların arasında sevdiğim kadını gördüm bugün dakikalarca. ve bir kere daha anladım ki, bugüne kadar yaşadığım mutlulukların, huzurların en güzellerini hanımefendi ile yaşadım. ve o güpgezel anlara bir yenisini daha ekledik birlikte. sonrasında da onu tam tramvaya bırakacakken hadi sahile gidelim dedi. dünyalar benim oldu sanki. her zaman denizi izleyip, çayımı içtiğim, hayallerini kurup mutlu olduğum yere götürdüm onu. o kadar güzel yakıştı ki. tüm samsunun yanan ışıkları, yüzen gemilerin yıldızlara benzeyen projektörleri, arkada tanıdığım müzikler ve hayatımdaki en güzel duygularımın kaynağı ile beraber oturduk dakikalarca. haykırabilirdim de orada. hep bakıp çizdiğim kadını getirdim size diye yıldızlara. mutluluk çok kolay bir şey. korkusuzluk, güven, heyecan, azim de mutluluğun 4 anahtarı. hepinize mutlu geceler dostlarım. rüyanızda size 4 anahtarı getirecek olanı görün... :)

Yorumlar

ikizler
kitaplar bize bambaşka dünyaları sunuyor. yazılarda insanıların en saf, en tarafsız duygularını anlattıklarına inanıyorum hep. şimdi ise okuduğum şeyleri yaşıyorum. ya da senin deyiminle anlamaya başlıyorum. anlayabilmeyi çok seviyorum ben. anlayabilmeyi ve anlatabilmeyi. İnsanlar bana sen bir şeye mi sinirlendin dediklerinde asluında bir şeyi anlamaya çalışıyorumdur. onun için çok severim ve hep isterim sevdiğim insanların bana anlatmasını ve onları anlamayı. ve şimdiye kadar anladıklarımın içerisnde en güzel şeyleri anlıyorum. saksılarda bekletilen anahtarlar güvenin sembolüdür. anahtarın orada olduğunu bilmekle güven dolar insanın içi ve anahtarı oradan alıp kilide taktığında tüm korkuları ve endişeleri gider. umarım en kısa ve hayırlı zamanda saksılara sakladığın anahtarlarını alırsın ve içerde seni bekleyen güzel hayatına huzur ve güven dolu bir giriş yaparsın. sen de anlayacaksın inanıyorum ben. belki bir şeyleri boyarken, belki de şapkanın altında üşümediğini farkettiğinde anlayacaksın. ve dostumun anlaması kendisine huzur ve sekinet getirdiği gibi bize de mutluluk getirecek. güzel ve huzur bulduğun bir gecen olsun dostum :) @snorlax
themuallim
ya ikizler ne kadar minnoş bir yazı yazmışsın yine :))) şunun şurasında ne kadar kaldı ki gitmeye ama sen ve @snorlax hep bu tarz cümlelerle kalacaksınız aklımda, hep pozitif enerji. valla kendi kendimi duygulandırdım şuan garip bir şekilde :d tanımaya gerek yokmuş sempati duyabilmek için, seviliyorsunuz :)
Артем
abi gerçekten senin adına çok sevindim. bugün 4-5 kere yazını okudum (okudukça biraz geçmişe gittim )ama gerçekten ne hissettiğini nasıl hissettiği biliyorum çünkü bir dönem o mutluluğu bende hissetmiştim tabii sonu hiç iyi olmadı ama ben alıştım artık.gerçekten kendim yaşamış gibi oldum ve çok mutlu oldum,umarım hep mutlu olursun dostum.