ikarus✨
erken teşhis gerçekten hayat kurtarıyormuş arkadaşlar. bunu hep duyardık ama insan başına gelince gerçekten bu sözün kıymetini ve önemini anlıyor. sağlığınızı ihmal etmeyin. dersler, sınavlar, arkadaşlar, sevgililer, para, iş,statü... sağlığınız yerinde olmazsa bunların hiçbir önemi yok.

Yorumlar

thor
ölümden öte köy yok be ikarus.
and he lived happily ever after
enteresandır daedalus'un oğlu İkarus geç teşhis kurbanı olmuştu. daha yükseklerde uçma tutkusuna kapılmış ve güneş'e yaklaştıkça kanatlarını birleştiren balmumunun eridiğini erken farkedememişti. farkettiğinde ise artık iş işten geçmişti. kaderlerinizin aynı olmaması sevindirici.
Stiffler
geçmiş olsun sağlık gerçekten önemli iki kere kanseri yenmiş biri olarak kimliğimi ifşa etmiş bulunuyorum ama bazen hastalıklar insanin elindeki seylerin kıymetini bilmesinde baya işe yariyor sahilde yürürken bile içime çektiğim havanin mutluluğunu ancak ben ve benim gibi 4 yıl kemoterapi alanlar anlayabiliyor saygılar
ikarus✨
sana da çok geçmiş gitmiş olsun inşallah @miamalkova çok doğru söyledin. sağlığımızın kıymetini kaybetmeden anlamamız lazim.