mistletoe🍃
ben kendi sınırlarım içinde karantinada olmayı seviyordum, böyle başkası evde kalın diyince dengem bozuldu.
omuluarkadas
bi gün şu fotokopi mevzusu yüzünden birine dalıcam.. bu ne yaa öğrenciyi kazıklama çabası.! fotokopi her yerde 25krs adam siz kaça cektirirsiniz diye ağzımızı arıyor. biz bilmiyoruz size soruyoruz dedik size 35 e çekerim diyor o da indirimli fiyati bak!! piyasayı bildiğimizi söyleyince bozuldu bide laf söyledi. yaşlı başlı demicem bi gün böyleleri elimde kalcak. hem kazıkci hem terbiyesiz.!
yolyordam
telefonumun durduk yere hoparlörü bozuldu lanet olsun
dakoh
bence sözlük girdilerini editleyebilmeliyiz yani bir tanecik harfi eksik yazmışım moralim bozuldu bak şimdi :(
dakoh
hayatım boyunca değişmeyen tek şey daima en yakın arkadaşlarımla aramın feci şekillerde bozulması oldu. ulan ilkokul 3teki bestimi bile başka sınıftan bi kız çalmıştı sonra 6. sınıfta sonra 10. sınıfta sonra mezun senemde en son da bu sene bozuldu en yakınımla aram. 3-4-3-4 aralık düzeniyle devam eden bir lanetim var sanırım god help me
mavibulut
oturdum 10 bölüm tayvan dizisi izledim.zaten bozuk olan gözlerim ekrana bakmaktan 1 numara daha bozuldu galiba. ben ona üzülüyorum da ekranı kapatıp gercek hayata dönünce "ben şimdi bu dizideki gibi seven adamı nereden bulacağım" sendromuna yakalandım yine.sahi nereden bulacağım?
mimarlique
biri bana bunun mantıklı açıklamasını söylesin sinirlerim bozuldu
ekmeksarap
5 yıldır format yüzü bile görmeyen bilgisayarım bozuldu ve 5 gündür arızası tespit edilmiyor☹️ bilgisayarcı mı oyalıyor yoksa artık bilgisayarımı mı kaybettim bilemedim🙄
masabasi123
diş telimi taktırmamıştım daha mezun olur olmaz taktıracaktım babama birde her ayda onu ödetmek istedim kredide almıyordum çünkü. 2 kız yemekhanede konuşuyordu kendi aralarında ' 22 yaşından sonra tel taktırmakta ne anlamıyorum sanki param yoktu anca bu zaman taktırdım der gibi' dedi. arkadaşıda 'aynen yaaaa' dedi bende duyuyorum moralim bozuldu şu salaklar yüzünden vazgeçecektim. neredeyse teller çıkacak hala aklımda aynı muhabbet dönüyor. sinir oldum bak şimdi. içi boş kafa taşıyan arkadaşlarım sizin o zihniyetlerinizi öperler .

Selam Ziyaretçi

Gördüğüm kadarıyla henüz giriş yapmamışsın! Lütfen giriş yap, bekliyorum :)