omuluarkadas
kızlar ne ara bu hale geldik, ne ara birbirimizin halini gözler olduk ya da birbirimizi kollamamiz gerekirken bir çukurda biz kazmaya başladık.?!

Yorumlar

mistletoe🍃
yeni bir şey degil bu malesef.
Police in Wonderland
varoluştan bu yana olabilir.
limos
hepsi erkekler yüzünden sadece kadınlar olarak yaşasaydık gül gibi geçinir giderdik. sinsi sinsi aramızı bozuyorlar. yılan gibiler yılaaaaaan. tıssss
Uyku
@omuluarkadas çukur izlemekten hep bunlar.
omuluarkadas
@heycorc öyle haklısın ki sjsjsj
omuluarkadas
@mistletoe @ataraxia @yolyordam @admin tamam haklısınız yeni bir şey degil bu ama bu kadar da değildik bee. şimdi nefes alsan almasın isteniyor. resmen mezarını kazıp seni seni canlı canlı için atıyorlar ve seyrediyorlar. önceden vicdan vardı kötülüğün sınırı vardı.
omuluarkadas
@limos ben buna katılmıyorum kadın kadının kuyusunu kazıyor çekememezlikten.
ZODYAKIN KÖTÜ İKİZİ
eskiden böyle evin önünde oturup çekirdek çitleyerek bütün mahalleyi kesen nineler vardı. kızlar falan mahalleden geçerken nereye gidiyor acep şıllık falan diyip kendi aralarında dedikoduyu direkt başlatıyorlardı akşama bütün mahalle duyuyordu. şimdiki kızlar gece dışarı çıkamıyoruz diye yakınıyor eskiden gündüz bile çıksan başına bela açılıyordu bu dedikodulardan .d
limos
valla hiç kadın çekemediğim olmadı. genelde erkeklerin hayatlarını, kıyafetlerini kıskanırım ve erkeklerin kuyusunu kazarım. yaşasın beybi kadınlar kahrolsun foşik şeytan erkekler.