arrow
''çılgın davulcu mahalleyi coşturuyor'' diye tivit atmadım diye mi bu ilgisizlik ? yoksa serumlu kol fotoğrafı mı atmam gerekiyordu ? neydi benim suçum

Yorumlar

rhszkdn
heryerde aynı cümle işe yarıyosa ben de yazcam twittera yardım pleaseeee
arrow
aslında ikisini de denemedim acaba yarar mı ki bilemiyorum daaa
tabuttarovasata
al benden de o kadar! :d
Gerekovic
denemeye gönüllü viri çıkar diye bekliyorum ama çıkmayacak sanırım 😒
blue
malzemeler: 1 adet ben çirkin cikmisim ama yanımdaki değerli yeaaa, 1 adet kol serumlu fotoğraf ve son olarak da biraz kahve ve kitap tebrikler! artik siz de ilgi sahibisiniz. :))
frances
İğneleyici konuştuğunuz için insanlar size karşı ilgisiz görünmeyi tercih ediyor olabilirler veya siz insanlardan sebepsiz ve karşılıksız ilgi beklemektesiniz. belki ikisi de değil. sizi tanımıyor olduğum için net bir karalama yapamam. bizzat kendim iğneleyici konuştuğu için arkadaşlarını uzaklaştırmış ve onlardan hiç hak etmediği ilgiyi göremediği için soğumuş insanım. ama tabi ki farkına vardığım için durumu kontrol altına aldım. sizlere de önerim insanları bu denli amaçsızca eleştirmeyin. evet, belki yapılan espri çok bayat ve serumlu fotoğraf atmak da kesinlikle yersiz ama eleştirecek onca şey varken bunlara kafayı takmak da pekala işsizlik sayılabilir. demek istediğim eleştir eleştir nereye kadar? hepimiz bir yerde fazlasıyla itici, bencil, özenti varlıklarız. kendimize ait bir düşüncemiz yok. okuyoruz, kopyalıyoruz, yapıştırıyoruz. ama başkasında bunu gördüğümüzde iğreniyoruz. belki bir süre ayrı takılmalıyız gençler, ne dersiniz? mesela tatildeyiz. sdece bir süre için birbirimizi ölesiye eleştirmeden duramaz mıyız?
arrow
boş verin bırakın bu işle bize göre değil bence :) hem yapamayız da zaten :))