zeyli
tamam aşka hala inanıyorum ama ilişki denen şey artık sadece kavga, sorun, baş ağrısı olarak görünüyor gözüme. yakın davranan erkeklere de hoşlanıyorsam yakınlaşıyorum, eğleniyorum ama bi süre sonra "iş ciddiye binecek, kaç kaç kaç" diye sinyal yolluyor beynim ve ben toz oluyorum. bende bi sorun mu var?

Yorumlar

Gerekovic
eger sen de sorun varsa yalniz degilsin. ben de senin gibiyim. kacmamin sebebinin kendimi korumak oldugunu düşünüyorum. cunku ben fazla yara aldim. kacmayip durdum ama sonunda beni bitirdiler. ben kendimi yeniden ayaga kaldırdım.. o yüzden kacmamin beni sorunlu bir insan yapacagini dusunmuyorum. korkağın biri miyim dersen de degilim aslinda. cogu seyden korkmam. sadece canimi yakmalarina izin vermiyorum artik. baglanmiyorum. sorun degildir bana göre bu.
foreveralone
valla benim tarzım kavga kıskançlık yok onun fotosunu beğendin filan bunlar değil bunları aşmadığınız müddetçe ergen ergen ilişkiler yaşarsınız. önemli olan mutlu olmak keyfinize bakın bu çok mu zor.
anonim
ay vall bende oyleyim .baglanmk istemiyorum kimseye fazla baglanmadan kac ayni.denin ki gibi ama snde bence sorun yok
tabuttarovasata
o ne yahu öyle?annem göster ama elletme dedi gibi bir şey ''kaç kaç kaç'' ??? yani birine önce yanaşıp sonra ondan kaçmak umut vermek sonra duvar olmak.yanlış.ya hiç yanaşmayacaksın ya da sevdanın peşinden gideceksin.
hitheare
sıcakta eriyor musun ?
tabuttarovasata
hayırdır hitheare?bu soru bana olmamalı?