babamrb
ya kızlar allah aşkına soruma gerçek cevap verin bu soğukta siz o çorap o etekle nasıl üşümüyosunuz yarım saat dışarda durdum mabadım dondu da merak ettim 😂

Yorumlar

foreveralone
olm paçaları içine sokmuş gibi düşün yapışık zaten alttan üstten hava almıyor bide kalın oluyor onlar. double,triple iclik :d
anonim
e 30a biner yan yan gider aleme düşeriiiz
Gerekovic
coraplar kalin :d bir de cizme giyiyorlarsa etegin altina tamamdir bu. usumezler. ki zaten palto aliyorlar üstlerine:d
frances
1-samsun soğuk değil. ankaranın ayazına alışkın biri olarak komik buldum üşümeni. 2-kadınlar erkeklere oranla daha az üşür. yani ceketinizi filan verirken 2 kez düşünün. 3-yün çorap pantolondan daha sıcak tutar. mabadın bu havada mı dondu? ben saatlerdir dışardayım. arada hava alsın ev diye pencere açıyorum. hemen müdahale ediyorlar. üşüyen insanlar yüzünden tavuk kümesi gibi bir evde yaşamaktan bıktım. ama arkadaşlar sağlık soğuktadır. ruslar bebeklerini buzla yıkıyor. gördüğünüz gibi fıstık gibi gençler ortaya çıkıyor. bizimkiler de utanmasa battaniyeyle gezecek.
babamrb
@frances angara'nın a'sını büyük yaz 😒
anonim
@babamrb allah'ın a sı büyük yazılabilirse iyiydi...
frances
ahahah angaralıysan üşüyeceğen :d
frances
nerede allah yazdım diye arıyorum ben de, bana dedin sandım anonim. :) allahın a'sını büyük yazarak neyi kime ispatlamaya çalışıyorsun bakayım cici kız?
babamrb
bi an kendimi kötü hissettim la niye öyle dedin ki şimdi 😒 @anonim_bayan
babamrb
alışkınım sıkıntı yok 😁 @frances
hoyrat
kardesim. kizlari bilmem ama bu sogukma motor kullanacaksan o tayt i giyeceksin ... ki o motora binip te hava soguk hiz yapmayim diyen bi babayigit tanimam. direk bedene temas oldugu icin soguk ta almiyo .