haydranoid
gün gelecek oda bende evlenicez belki o beni hatırlamayacak ama olsun ben onu hiç unutmicam hatta öyle ki kızım olursa onun ismini vericem ona her seslenisimde. onu hatirlicam kızımı onu sevdiğim gibi sevicem ama hersey nasip belki bunlar için bile vaktim olmicak belkide ömrüm yetmicek..

Yorumlar

Gerekovic
karın olacak olan kadına üzüldüm.
anonim
kızının annesine hiç mi acımayacaksın peki? kızına her seslendiğinde kimi hatırladığını bilse seni affeder mi sence? kusura bakma ama bencilsin
haydranoid
bunu her söylediğimde başkalarına sizin gibi söyledi ama ben çok sevdim onu
anonim
sevmeye gelince arkadaşım bende çok sevdim birini. ne kadar sevdiğimi anlatmaya kalksam dinlemeye ömrün yetmez inan ki. sende sevdim diyosun sevebilirsin normal. ama bir kadını severken bir başka kadından çocuğunun olma ihtimalini düşünüyosun. üstüne üstlük bide sevdiğinin ismini kızına vermekten bahsediyosun. yazık değil mi seni sevecek olan kadına. bu yaptığın düpedüz bencillik. o kadar çok seviyorsan yerine başkasını koymaya çalışma o zaman. amacım kötü eleştirmek değil ama eğer bu dediğini yaparsan bigün, hiç bişeyden haberi olmayan bir kadına haksızlık etmiş olacaksın. İyi düşün değer mi sence?
Gerekovic
bak ben de sevdim. ama yazıktır karın olacak kadına. sen ne kadar iyi hissederdin, karın çok sevdiği eski sevgilisinin ismini oğlunuza koysa? sizin çocuğunuza. ve hala o kişiyi unutamadığı için koysa. siz ayrısınız. sen sevdiğinle olmayıp, başkası ile evlenmişsin. madem unutmadın, madem çocuğuna ismini koyacak kadar duruyorsun. o zaman evlenme kimseyle. hayatını mahvetme karşındakinin de. nasıl bir düşünce şeklidir bu? kendi karın olacak kişinin yerine koy da düşün istersen bu konuyu.
artemis
madem bunu yapacaksın evlenme.al bi tane köpek kedi.ona ver kızın ismini.hem karşıdakini de üzmemiş olursun
haydranoid
olabilir ama bu benim görüşüm