nerdby
bugün, istemediğim halde beni bırakan, bir zamanlar aşık olduğum kızın, aşık olduğu benden sonraki sevgilisi tarafından defalarca aldatıldığını öğrendim. hayat bi tuhafsın.

Yorumlar

frances
seni terk ettiği için aldatılmayı hak etmiş..
matricariachamomilla
bir cümle bu kadar doğru,anlaşılması güç ve dil bilgisi kurallarına uygun olabilir.
nerdby
kurduğum cümlede önemli bi hata olduğunu düşünmüyorum. ve hak etti felan demiyorum tabii, hatta üzüldüm onun için. sadece tuhaf...
blablablaa
herkes herkesi sonsuza dek sevecek diye bir şey olamaz. İnsan hatayı biraz da kendinde aramalı. neden terk etmiştir acaba? ne için terk etmiştir ? yargısız infaz yapmamak gerek
anonim
bence senin kalbinin güzelliğinden belki haketmiş demek doğru olmaz ama ilahi adalet tecelli etmiş @nerdby
nerdby
şeyi düşünüyorum, hani benden ayrılması için belli bi sebep yoktu. sadece aradığı şeyi bende bulamadı diye düşünüyorum. yeterince yakışıklı değildim belki de. ama işte benden sonrakinde aradığını bulmuş diye duydum.
foreveralone
o aradığını gerçekten bulmuş sen rahat ol. bazı kadınlara rahat batar. sevilmek istediğini öne sürüp sürünmek isterler ve bazı erkeklerimiz bunu en iyi şekilde onlara yaptırır.
anonim
belkide çok sevilmek fazla gelmişte olabilir yakışıklı olup olmamak hiç sorun değil önemli olan yürek biraz acı çektirseydin belki sana daha çok bağlanırdı bilmiyorum acı çekmek haz vermiş galiba ama bence kurtulmuşsun sana değer verenle ol sana baktığında gözlerinin içi gülecek biriyle çünkü inan hakediyoruz :)