foreveralone
şuraya sinirimi döküp gideceğim. allahım sen koru gibi hayali varlıkları bi kenara bırakacak zeki bi toplum lazım bu masalları bırakın artık. tanrı niye korumadi o zaman masum insanlari. geçin artık su saçma sapan duaları. sizde biliyorsunuz ki hicbir boka yaramıyor. ulke zaten karışık durumdaysa daha ne kadar karışabilir? bu halkın arap olmayan kendini türk hisseden kısmı olarak ayaklanilsa bile yeter. bırakın ebesini görsün görmüş göreceği kadar. devrim mi gerekiyor sokağa mi çıkılıyor ne lazımsa yapalım bu nok yenecekse 3-5 kişiyle değil birlik şeklinde olacak. bu yazıda anlatılmak isteneni anlamayacak sınırlı beyinler (bkz: yorumlar) olacaktır işte onlar yüzünden bu halde kalmaya devam edeceğiz. benim istegim burdan gitmek ama bu kolay değil avrupa seni niye alsın sıradan bi ortadoğudan gelen mülteciyi napsin adam. evet mülteciyiz biz. anlayın artık. atatürk bu günleri görüp adam sözünü bile etmiş. ne lazımsa yapalım. 3-5 kişiyi baskı durdurur ama bir bütünü kimse durduramaz. bu teşkilatlanma gerektiriyor belkide. icip yarim kafayla yazıyorum bunları. baska mantıklı açıklaması olan buyursun yoruma. dua edene teröre lanet edene sovecem artık dayanamıyorum o kişilere babam olsa kavga ederim rica ediyorum gelmeyin yazıma.

Yorumlar

Rıza Kaan Tangöze
dostum teröristin öldürdüğü her insana karsılık hükümetin öldürdüğü en az 3 kişi olan bir ülkede yaşıyoruz. devrim dediğin şeyde imkansız malesef bu ülkede devrim için bilgili bir toplum gerekiyor bilgiden anlaşılan şey bitirilen üniversite bu ülkede sen söyle şimdi nasıl devrim yapalım ?
foreveralone
terörist filan kimseyi öldürmüyor terörü destekleyen bizzat bu ülke. aksine kimse beni inandıramaz. 90larda bitecek olan terör sorununu bitirilmesine izin vermediler. bir avuç dağda sıkışan teröristlerin öldürülmesine engel oldular. bizim üniversitelerimizde eğitim filan yok. bana turkiyede 1 tane üniversite söyle üniversite gibi üniversite olan. bu bilgiyi kendimiz edineceğiz düşüneceğiz okuyacağız ve en önemlisi yardimlasacagiz. İç savaş bile çıksa halkın karşısında duramazlar. polislerin içinde bile halktan birileri var gönülden inanıyorum buna. @degisikbiradam birşeyler yolunda değilse o şeyler değişmeli. belki başta daha kötü olacak ama sonu aydınlık olabilir. devleti devlet yapan yöneticiler değil halktır.
Rıza Kaan Tangöze
@foreveralone sana tamamen katılmıyorum öncelikle din konusunda allahtan yardım bekleyenler zaten birşey yapmaya cesareti olmayan insanlar. evet terör bilerek bitirilmedi hala da maşa olarak kullanılmaya devam ediyor bu millette bu kafa oldukca da devam edecek. devrim için oluşturulması gereken bilinçli kısım halkın yüzde 20 sidir her zaman karşısında yüzde 10 bile cıkmaz o oran oluşursa çünkü ülkenin yüzde 70 i koyun zaten ne deseler ona he diyecekler
Rıza Kaan Tangöze
ve sen eğer devletle hükümetin ayrımını yapamıyorsan iu noktadan sonra söyleyecek bir şeyim yok sana bir dava arkadaşın olarak.
foreveralone
%20den supheliyim su an koyun arıyorsan anasayfa güncelle görürsün zaten. o zaman dediğin gibi imkansız olur evet. yakınları ölünce kismetmis deyip cenaze namazı kılarlar. söyleyecek seyin olacak. herşeyin olacak susmayacaksın. kimse kimseyi kaybetmeyecek. yardimlasacagiz. @degisikbiradam
Rıza Kaan Tangöze
@foreveralone devrim dediğin davada insanların dinlerine saygı duyamadığın müddetçe devrime en büyük engeli sen oluşturuyorsun dostum. çünkü devrimde insanlar dinlerine yada siyasi görüşlerine bakılarak değerlendirilmez. İnsan her koşulda insandır saygı duyulmayı hak eder ve eğer sen bu saygıyı duyamıyorsan saygı görmeyi yada çevrende yoldaş bulmayı beklememelisin.
foreveralone
din ülkeyi sömürür ve hala sömürüyor. o adamlar dini kullanarak bi yerlere geliyor ve bu toplum bunu izliyor. sümerlerden beridir ortaya çıkan muhabbet bu. tamamen toplumu kontrol altına almak. olay saygıda değil. ben facebook profil karartıp terör lanetleyip allahım sen bizi koru diyeni görünce sinirleniyorum. biraz düşün biraz beynini yor. birşey başar demiyorum birşey dene diyorum. o girişkenlik kimsede yok. İki lanet oku çekil köşeye. biz çok mu bilgiliyiz hayır bir bok bilmiyoruz temel olarak. bu ülke sömürüldüğü şeyi göremeyip onunla devrim yapacaksa ne kadar etkili olur tartışmaya açık @degisikbiradam
foreveralone
teşekkür ederim konusman için. en azından insanlık vizyonu olan biri gördük sitede. uyuyabilirsen iyi uykular. @degisikbiradam
Rıza Kaan Tangöze
uyuyabilirsem iyi olacak evet
yazarfencelebi
@foreveralone kardeş peki sen daha fazlasını ne yapıyorsun? facebook ta profilini karartandan dua edenden terörü lanetleyen o begenmedigin insandan daha fazla ne ,yapıyorsun ... bana kalırsa o adam en azından yanlış olan bir şeye yanlış olduğunu belirtiyor ve inandığı din gereği lazım olucak duayı esirgemiyor. sen de yanlışın büyüğünü terör olayından çok terörü lanetlemekle kalan insanlarda buluyorsun kusura bakma da begenmedigin o insanlar senden bi adım daha önde yanlışı düzeltmek için en azından yanlis olan şeyin terör olduğunun farkında.
anonim
gelmeyin yazıma demişsin ama valla dayanamadım ben kusura bakmayacaksn artık. sen içip içip beynini uyuştur sonra dava arkadaşlarınla terörü değil dua eden insanlara lanet oku !
fiili dua şart evet birşeyler yapılmalı bencede . sen yinede bu milletin allah inancını hafife almayın ,allah a güvenin yok belli belki varlığından da em
anonim
yoruma gelmeyin demissin ama ben dayanamadm artık kusura bakmayacaksin.
sen içip içip uyuşturdugun beyninle topla dava arkadaşlarını devrim yap!
bu milletin allaha güveninyle dilindeki duasıyla alay etme keşke anlasan ama zor gözüküyor.
bana sorarsan da bir şeyler yapmalı fiili dua şart ama bunu insanların inanclarina hakaret ederek yapamazsin!
bu toprakları atan yaratmadı bu insanlar da atanın kulu değil
ben türküm ama bunu atana borçlu değilim!atandan önce de türk yurduydu bu vatan.türklerin yurdu manasında türkiye demişler taa eski uygarlıklar...he bu üstünlük sebebi mi değil ama burası benim vatanım olduğu için benim için üstün.
yanlışları gör söyle eleştir yok değil çok yanlış var evet ama buraya gelip de içtim içtim hadi devrime yok edelim şu dindarları gibi inançlara hakaret etme!
foreveralone
atandan önce de türk yurduymuş. ulan ne biliyorsun osmanlı devleti dediğin devlet türk devleti mi? osmanlı özünde pers imparatorluğuna dayanan iran halkıdır. yok oguzlara dayanıyor filan öyle bişey yok. türklükten bahsetmiş türkün dinini bilmiyor daha. sen nerden bileceksin arapların türklere yaptığı katliamları güle oynaya müslüman olduğunu mu sanıyorsun sen? senin bile türk olduğun kesin değil yarım yamalak tarih bilginle gelip zırvalamış atan kurmadı şöyle böyle. sen ne anlayacaksın atatürkten? atatürk'ü kadın olduğun halde anlamamışsın senle tartışacak bişeyim yok. bi üstün gelsin.