anonim
geçenlerde burada çok ilginç bir yazı okudum ve hemen arkadaşlara bahsettim siz de gördünüz mü diyerekten oysaki, güya onlar omü dedikoduyu takip etmiyorlarmışşş ayy bende ne kadar inandım buna anlatamam size. artık itiraf edin arkadaşlar burayı takip ettiğinizi bu ayıpssama nedir yahuu sanki kötü bişey yapıyoruz burda haksız mıyım ??

Yorumlar

alpheratz ✨
kötü bir şey değil, insanlar içlerini dökmek için geliyorlar genelde etrafına anlatmak istemediği şeyleri rahatça anlatıyor. ben etrafımdaki kimseye burada anlattığım şeyleri anlatmam mesela. İnsanlar boş boş senin hakkinda bilgileri varmış gibi konuşur anca. ki sitede bile paylasmiyorum artık. bana alpheratz sen misin deseler hayır derim
flu
flu @flu
7 yıl
ben senenin başında siniftakilere kendim söylemiştim sizde gelin diye😁 ne saklicam burda olduğumu onlarda bilsin nasiplensin burdan değil mi😁😁 ahhh ahh herkes flu olamaz işte gizler onlar 😂😂😂
jaddar
he de geç ya cahile laf anlatmak kadar zor bir şey yok. burayı takip etmeyenler, burun kıvranlar gidip abuk sabuk itiraf sayfalarını takip ediyo. burada kalite var kaliteeeee. hadi eyv canımı sıkmayın gece gece.
Police in Wonderland
dışarda ağzından salyalar akıtarak birbirlerinin dedikodusunu yapanların sitemizi ayıpsaması çok da şaşırılacak bişey değil. meyve veren ağaç taşlanır derler. gülün, geçin.