masabasi123
2,5-3 yıllık bir ilişki düşünün 1 gün bile kavga edilmemiş 2 sene aşkla bakan bir insan sonra başka şehir okul ve arkadaşlar sonra bahane olarak konuşacak konu yok sıkıcıymışım ..mesaj atası yokmuş bana...bu insan o okula girsin diye kahrını çeken ben hak etmeyen yine ben .bir insan nasıl bu kadar değişir ya da ben göremem .dedim yok artık mesajla bu konudan bitirmez diyosun. 1 kere bile aramıyor.yetmiyor sosyal medyada eğlence fotoğraflarını atamıyor diye az da olsa utanç varmış bir bakıyosun seni silmiş sonrada birde bana beddua etme diyor ayrılırken. son sözüm seni vicdanın affetsin..seni kötü görmeyi okadar istiyorum ki ama beddua etmem.

Yorumlar

yolyordam
kardeş sen bu çocuğu kotu gormek istiyorsan hic sevmemissindir ben sana diyim.
Nickollyy
yazık olmuş verdiğin değere.
Hissiz
beddua etmeye gerek yok aynı şekilde intikam peşine düşmeye de. hayat bizden daha yaratıcı. canı yanan sabretsin can yakan da canının yanacağı günü beklesin demiş peygamberimiz. yanlarına kalmaz inşallah. burada tuzu kuru olana konuşması kolay gelir kendileri aynı şeyleri yaşamışlarsa demediklerini birakmamislardir kesin. ama söz konusu başkasının acısı olunca hümanist kesiliyorlar. yani sen sabret, burdaki tuzu kurulara aldirma. umarım atlatirsin.
Snake
kul hakkı yiyenin yanına kalmaz korkma sen
İnsanın duyguları ile oynamakta kul hakkı
yolyordam
@hissiz bu yasima kadar hic sevgilim olmadi. tuzum ne kadar kuru sen dusun dostum :d
Hissiz
@yolyordam neyine güvenerek büyük konuşuyorsun peki?😂 İlk ilişkinde karşı taraf pislik çıkarsa hiç toparlanamazsin😂
masabasi123
bencede:) ama gören bi yumruk atarsa suratına içimin yağları erir yani :) onun ki geçerde benim ki geçmez yine rahatlamam ama bir süreliğine idare eder beni ,siz yinede uzun boylu artist artist takılan esmer çocuk görürseniz patlatın suratına fazla egosu yüksektir anlarsınız zaten :) :) bulabileceğiniz mekanlar: sahil, osmanlı, canlı müzikler,okuldaki rizeli oktay usta :d