monstavira
gereksiz yere trip atmayıp, normal kız arkadaşları var diye ortalığı ayağa kaldırmayıp, sürekli ilgi istemeyip, tamirat işlerinden anladığım için bu konularda da fikir verebilip, sürekli makyajlı, fönlü, manikürlü gezmeyip, kedi sesiyle konuşmayıp doğallığı savununca ne oluyorduk ? ...

Yorumlar

monstavira
akşam akşam beta'nın anlamını araştırdım. yeni bir bilgi oldu. teşekkürler :d
Артем
omegadır o beta olsa yerinde durmazsın.
monstavira
bir yeni kelime yükleniyor... anlamları gördükçe güldüm. eyvallah.
z
z @zzz
3 yıl
nedense 2.10daki diyalog geldi direk aklıma
monstavira
eneee. ben ne izledim yaa. neyseki sadece 44 saniye çalındı hayatımdan o.o
gayet masumca bi söz yazmıştım konu nerelere geldi . aman aman...
limos
sen askerde çok dayak yersin kardeşim benim
monstavira
İlla minnoş kız olmak, sürekli 'sana muhtacım' modunda takılmak lazım yani öyle mi? yoksa güçsüz ve ötelenen mi oluyoruz. yazık... gerçekten yazık. güçlü, kendine güvenen, kendi işini kendi halleden kadın olmak böyle görülmemeli.
Doctorwhoo
gerekirse yalnız kal ama dediğin gibi bir kadın ol, hakkını verecek bi erkek denk geldi mi o zaman her şey ayrı güzel olur :)
monstavira
hay allah razı olsun. yıkılmadık ayaktayız şükür şu anlık:)
Doctorwhoo
hahahaha hadi iyi bakalım
Ejderya Terbiyecisi
türk kadını oluyorsunuz efenim iyi günler
limos
yoksa güçsüz ve ötelenen olmuyorsun direkt üzülen oluyorsun. ha değer mi değer. tinkiminki olmak yerine güçlü bir insan olmak için üzülmeye değer destekliyorum. askerde çok dayak yersin diye latife ediyordum yanlış yolda olduğunu düşünmüyorum.
monstavira
@limos diğer yorumlarla üst üste gelince üzülmüştüm. haklısın maalesef. ama değer gerçekten. üzenlere üzülüyorum artık napalım..
Zeynax
sürekli makyajlı, fönlü ve manikürlüyüm ama tamirat işi de dahil “erkek işi” olarak tanımlanan her işi halledebilirim. bi kadın olarak kadınları gruplaştırman hoşuma gitmedi açıkçası. sen bakımı şımarıklık olarak görüyosan o senin sorunun
monstavira
her biri kendi içinde ayrıştırıldığında dediğin doğru, ben hepsini bir bütün olarak ele aldım ki söylediklerimi yapanlara da bir laf etmedim. veya yaptığımın 'doğru' olduğunu, örnek verdiklerimin de şımarıklık belirtisi olduğunu söylemedim. ben kendimi tarif ettim hepsi bu kadardı. neticede benim de makyaj yaptığım, fönlü gezdiğim de oluyor tabiki. vermek istediğim mesaj farklıydı. kelimelere takılma. savunduğum şey kendi ayakları üzerinde durabilmek, kendine yetebilmek.
thor
orijinal sarışınsan bir çay içek mi?
monstavira
marjinal esmerim kardeş sana afiyet olsun.