anonim
bu itirafı kaldıramayacaklar okumasın. kötü örnek teşkil edebilir. ya da okuyun hayatta benim gibi ne kadar igrenç insan var öğrenin.İtiraf ediyorum. 6 yıllık sevgilimi aldattım. başka şehirde çalışıyor liseden beri tanışıyoruz ondan ayrılmak hiç istemiyorum. ama herhangi fiziksel bir şekilde aldatmadm el ele tutşmadım mesela . kafamı dağıtmak istedim sadece.biriyle çıktım 1 -2ay buluştum cafelerde gezdim onunla arkadaşlarıyla tanıştım hepsi benim melek gibi biri olduğumu düşündü. ve onu da eski sevgilimle aldattım eski sevgilimle bir kez yazlıklarına gittik birkaç kez de kimsenin pek gitmediği cafelerde buluştuk.yazlıkta sabaha kadar sahilde gezip oturduk konuştuk sigara içtik.yine fiziksel bir şey yapmadım ama sonuçta bu da bir aldatmak. ve bir şey daha var bu eski sevgilimin de sevgilisi varken oldu bu.ve sadece bunlar değil. üstelik kimsenin kimseden haberi yok ve bunun yayılma şansı da yok.birçok insanla görüşüp muhabbeti hemen kestim. bana sevdiğini söyleyenler olduğunda asla sevgilim var demedim ben yalnız mutluyum diyip akıllarında kalmak istedim nitekim öyle de oldu uğraşmaya devam ettiler fakat ben onlara peşimde koşturmak istemiyorum diye çok belirttim yoluna bak dedim.bildiğim tek şey sevgilim var dediğimde bana olan hissettikleri bitecekti ben bunu istemedim. bana belki hepiniz ağzınıza geleni söyleyeceksiniz.dünden beri kimseyle görüşmüyorum. büyük başarı gerçekten dediğinizi duyar gibiyim. 6 yıllık olan sevgilimi bekliyorum haziranda burada olacak.ve birdaha asla bu işlere girmeyeceğim. belki psikolojik sorunlarım vardır. para falan yemedim o şekilde de düşünmeyin öyle bir derdim de ihtiyacım da yoktu yani.sadece macera aradım ve çok abarttım ruhum çok yoruldu. bu 1-2ay sevgili gibi takıldığım insanı onu sevdiğime inandırdım ayrılırken bile onun ayrılacağını anlayıp yine de ayrılmayalım diye bir şeyler söyledim.sonuç olarak ayrıldık . dışardan bakan beni melek zannediyor melek görüyor.halbuki hiçbir şey hissetmedim ona karşı. 6 yıllık sevgilimle de bunlarla da hiçbir şey yaşamadım cinsel anlamda evet ama sağlıklı değil bu yaptıklarım biliyorum. sadakatli olamadım. sevgilimi aldattığım kişiyi bile aldattım. ne kadar masum görünürse görünsün kimseye güvenmeyin. ve aranızda benim gibi insanların olduğunu unutmayın. özür dilerim bu bahsettiğim insanlardan biri de sizseniz. ne derseniz diyin hakettim. ve zannediyorum burada da yazdıklarından anladığım kadarıyla bir kişi var görüşmüş olduğum. affet sen de. diyecek başka bir şeyim yok. hissetmeden yaşayabilen insanlar umarım çıkmaz karşınıza ve unutmayın cinsel anlamda bir şey yaşamayan kadınlar da tehlikeli olabilir. beyinleriyle yorarlar sizi. anlamazsınız bile.

Yorumlar

and he lived happily ever after
allah sen ve senin gibilerin belasını versin bacım ne diyelim.
msknurs
umarim tekrar itiraf yazdiginda karakterini unuttugun yerden alir öyle yazarsin
anonim
ben bunları duymak değil gerçekten bana yardımcı olacak bir şeyler duymak istiyorum @felagund @msknurs
anonim
yedi kocalı hürmüzler iyi insanlar dedirttin
adigee55
ablacım enişteyi boynuzladın halada yardim diyon :) anonim_bayan
and he lived happily ever after
yardımcı olacak bir şey söyleyebilsem söylerdim, yaptıklarından pişmansan bir daha tekrarlamazsın olur biter ama aynı anda birden fazla kişiyle ilişki içinde olup insanları kandırmaya melek yüzlü şeytan olmaya ne denebilir ki? aslında benim tanrı inancım yok ama böyle kötülüklerin de cezalandırılmayacağını düşünmek bana koyuyor. bu yaptıklarına hoşgörüyle yaklaşılamaz bunun farkında ol yardım isterken, sana yardım edebilecek tek kişi zaten sensin, doğru olduğunu düşündüğün şeyi yap. sana göre doğru olan bir ilişki içindeyken kaçamaklar yapmaksa da öyle takıl keyfinin bileceği iş değil mi kimseye hesap vermek zorunda değilsin sonuçta. buraya yazma amacın artık bu davranışlarının yanlış olduğuna karar verip kendini değiştirmek mi; yoksa nolursa olsun yaptıklarını kimsenin yargılamaya hakkı olmadığını, istediğin şekilde hayatına devam edebileceğin motivasyonunu almak mı bilemedim. İkinci seçeneği şu ana kadar uyguladın zaten pratik olarak, sana yapılmasını istemediğini başkalarına yapma diyebilirim ancak. belki 6 yıllık sevgilin de seni defalarca aldattı kim bilir, ama senin açından yine de haklı çıkarmaz yaptıklarını tabi.
anonim
senin yardıma falan ihtiyacın yok, hep senin gibi insanlar kazanıyor zaten bu hayatta merak etme kazanmak istiyorsan böyle devam edebilirsin ama benden sana tavsiye git 6 yıllık sevgiline anlat bunları belki birkaç ay üzülür ama hayatı kurtulur
anonim
sen bana rastlicaktin ki görcektin kimlerin nelerden haberi oluyo:))
anonim
abi boşa demiyorum kafa bakire olcak kafa!!!
fenomen
sonra fenomen kadınları neden eve atıyorsun :d bunları atacaksın ve hatta grup yapacaksın
anonim
eğer bir gün o adamla evlenirsen bunları ömür boyu unutamazsın git herşeyi anlat nizami ölçüde tabi ilk başta tabiki seni bir daha görmek istemeyecek reddecek ama eğer ki sen onu seviyorsan peşini asla bırakma herşeyin bir bedeli vardır sende bu bedeli öde.
anonim
18 yaşındayım ve yalnızlık denen şeyin dibindeyim. şimdi ben buradan hiç sevgilim olmadı diyeceğim ama siz o küçük aklınızda büyük ihtimalle o zaman çirkindir kanısını yapistiracaksiniz.hayır efendim, ego kasmak için söylemiyorum baya guzel bi kızım.girdiğim çoğu ortamda sonrasında bir erkekten mesaj alırım,tanidiklarim da zamanla o yola girerler ve ben arkadasliklarini kaybederim ,ya da tanımadığım insanlardan yolda durdurup sizinle tanışmak istiyorum diyen bile var.ama sırf biyerlerde benim gibi bu tip şeylere aşırı kıymet veren,arkasında bir eski sevgili ordusu duzmemis olan ve çocuk gibi bir haftalık ilişkilerin peşinde koşmayan biri vardır diye bekliyorum.tanımadığım birini beklemek zor ama bekliyorum.yani demek istediğim senin gibi sadık olmayan karaktersizler yüzünden insanlara olan inancımı da kaybediyorum.ama daha önemlisi ne biliyor musun,bir de burada bunu anlatacak kadar yuzsuz olman.belki o çocuk orada seni evlilik hayaliyle bekliyor seni karakter yoksunu utanmaz. benim birini beklediğim gibi. sana şu an aşırı soverim de sayfa kuralları gaddemit engel oluyor. umarım hayatına biri girer ve onu çok seversin ve o da sana yüreğin yaniyormus gibi acı cektirir
anonim
bu kadar haltı yedikten sonra bu itirafın karşısında alķışlamamızı bekliyo bu kadarda yüzsüz
anonim
yaptıklarının kefaretini öde çevrende kimse kalmasa bile hakkı olanlara herşeyi anlat
foreveralone
beyinleriyle mi? anlattığın olayda beyin ve zeka kullanımına tek bir örnek bile yok. İlgi açlığın olduğu için sevgilim var diyememiş ve başka bi şehirde olan sevgilini erkeklerle takılarak aldatmışsın ben ortada yorulan görmedim bence tek yorulan sensin bu durumda. ben senin durumunu yadırgamıyorum belki farklı sorunlar yaşadın belki hayatında hep bi tatminsizlik eksiklik yaşadın bilemem tabi. ama bu seni haklı yapmaz. önüne bakacaksın artık.
anonim
kisi yaptiklarinin karşılığını görmeden ölmezmiş o günü bekle bacim vesselâm.