ikizler
huuuh. (çok çalışıp da alnındaki teri silerken derin bir nefes veren insan emojisi koyalım şuraya da). evet. mutlu geceler gençler. nasılsınız? ben çok iyiyim. özgürlüğü için giriştiği bir savaştan zaferle dönen bir komutanın mağrurluğu, mutluluğu ve heyecanı var üzerimde. en son taa 3 ay önce yazmışım. onda da fotoğraflardan bahsetmişim. 3 ay bir mevsim ediyor değil mi. bir mevsim uzak kalmışım buralardan. son 1 aydır da girmemiştim siteye. az önce girdim ve okudum gidebildiğim yere kadar. özlemişim lan herkesi. neyse ben de bu 3 aylık arada önce okulla giriştiğim savaşı kazandım. vakitsiz ufukta beliren tehlikeye karşı hazırlıksızdım belki ama inanç, gücen ve aşk ile bu savaşı da kazandım. 16 dersle uğraşmak zor oldu tabi. ama uğraştığıma da değdi doğrusu. bu ara gezginimden, kitaplarımdan ve sevdiğim bazı şeylerden mahrum kaldım. ama değdiğini ve artık tamamen onlara kalabileceğimi de görünce ister istemez içim sabırsızlık dolu bir mutlulukla doluyor. sonra photoshop konusunda kendimi baya geliştirdim. bir kurs almıştım udemy den. oradaki kursa devam ettim. sonra youtube dan ingilizce içerikleri de izliyorum. hala geliştiriyorum kendimi aslında. İngilizce diye ayriyeten belirtmemin sebebi maalesef türkçe kaliteli içeriğin fazla olmaması. bakarsınız o açığı da ben kapatırım ne dersiniz :) bir de tüm bunlar olurken yarimle geçirdiğim güzel anılar var. bu süre zarında yanımda olan en büyük destekçim. beraber fotoğraf çekme çabalarımız oldu. bir sürü yürüyüşler yaptık. gölete bile götürdüm onu. ders çalışırken bile beraber çalışabilmek o kadar güzel bir şeydi ki. geceler, gündüzler, saatler ve bir sürü anılarımız oldu. tabi bu da durmadan biriken bir mutluluğa neden oluyor. hem size de bir haberim var. bu sefer onunla beraber geldim. kendisi artık @ledya adı ile burada bizimle beraber. onun da heyecanı var üzerimde. bir de @ortayakarisik bir mesajında benden bahsetmiş ama ben onu okuyamadım. şimdi de silinmiş. bildirimler kısmından gördüm. çok teşekkür ederim dostum benden güzel bir şekilde bahsettiğin için. bir dostumun aklında güzel kalabilmişsem ne mutlu bana. şimdilik bu kadar yazayım. yine uzun uzun yazdım. bıraksalar beni daha da yazarım. nasıl olsa zamanımız bol bundan sonra. hepinize mutlu geceler dostlarım. uyuyacağız odanız püfür püfür essin bu yaz gününde... ;)

Yorumlar

Calimeroo
bildirimleri görünce bir yazı geleceğini tahmin etmiştim, hoşgeldiniz :)
themuallim
ağlayan kalpli göz emojisi koyabiliyor muyuz :') hoşgeldin yenge!😀
limos
hoşgeldiniz @ledya . şu "aşk sevgi çok hoştur ama banane beybi" dediğim günlerde böyle güzel çiftler görmek çok güzel. tü tü tü tü maşallah (💙)
ortayakarisik
kulak çınlamaları işe çift olarak yaramış:) @snorlax hoşgeldiniz ikinizi burda görmek çok güzel olacak🙋‍♀️
Ledya
@snorlax @gamsizbaykus @Calimeroo @themuallim @limos @ortayakarisik hoşbuldum 😊 hepimizi az çok tanıyorum @ikizler bahsetmişti dostlarından, yazılarınızı okuyorum gerçekten çok samimi bir platform😊 bende yarimle birlikte buradayım artık☺
ikizler
hoşbulduk dostum. sadece siz değil biz de kulaklarınızı çok çınlattık. toprak çekiyorsa demek. teşekkürler @snorlax :)

hoşbulduk :) @gamsizbaykuş

e güzel güzel yazmışsınız kardeşim. beğenmemek mümkün mü. hoşbulduk @calimeroo :)

kelimelerle yazılan emojiler de makbuldür hocam :) @themuallim

ya rabbi şükür inşallah @limos :)

e o kadar çınlatırsanız kalkar geliriz böyle. hoşbulduk @ortayakarisik :)