kdrgnc16
arkadaşlar merhaba. ben kız arkadaşım için güzel bir evlilik teklifi düşünüyorum. beni 2 haftadır resim sergisine götürmeye çalışıyor fakat ilgim ve alakam olmadığı için içimden pek gitmek gelmiyor. ama evlilik teklifini tam olarak burda yapmak istiyorum. resim sergisinde. kısaca anlatayım. İlk olarak güzel sanatlarda okuyan arkadaşımız varsa benimle iletişime geçmesini istiyorum. resim sergisine girdiğimizde en sondaki resime ''benimle evlenir misin? '' yazdırmayı düşünüyorum. tabikide sonuna adını ve tuvalin kenarında kurdale ile sarkan bir yüzük olacak. bütün sergiyi gezdikten sonra sonuncu resimde anlamasını istiyorum. o yüzden böyle birşey düşündüm. sizce nasıl olur ?

Yorumlar

mayk
kardeş böyle ölmeyiz roket at
thor
kardeş mekan güzel ortam güzel ama yemezler. benim fikrim "benimle evlenirmisin?" yazan bir tablo yaptırt. ancak bu tabloyu duvara asmak yerine sergideki biriyle anlaş. kız arkadaşın bir resmi beğenirse, galerideki ayarladığın kişiyi çağır "bu tabloyu alıyorum. hazırlar mısınız?" de. galerideki kişi sana paketlenmiş evlenme teklifini getirir. kız arkadaşına " beğendin mi? aç bakalım." de. kız arkadaşın paketi açtığında yüzüğü çıkar ve cevabı bekle. hayır derse beni bul.
thyke
ben gsf deyim. böyle bi şeye hocalar ne der bilemiyorum.çünkü sergi açılışında ilk hocalar geziyor öyle bi tabloyu misafir hocaların görmesini isterler mi bilemiyorum
thyke
@ricardoveritas ın önerisi güzel bence
kdrgnc16
ben bursadayım. bu planımıda burda gerçekleştireceğim. gsf arkadaşı da böyle bir çizim yapma konusunda bana yardımcı olabilir mi diye sormuştum. yani böyle güzel bir org. da onunda tuzunun olması fena olmazdı ;)
thor
a3 boyutunda siyah beyaz çıktı alıp sen bile kopya kağıdıyla boyayabilirsin. hem evinize asarsın kendin yapmış olduğun için. yenge artık buna da yok derse sen adres ver beraber sıkalım kafamıza.
thyke
anladım dodo benim yapabileceğim bi şey yok sanırım
thyke
fikir güzel ama a3 kağıdı ile boyayamaz ancak fotoğraftaki hatları çıkarabilir @ricardoveritas
aldebaran 🌟
fotoğraftaki hatları çıkardıktan sonra yağlı boğa ile boyayabilir bence. çok zor değil. tamı tamına aynı olmasa da benzerini çıkarabilir diye düşünüyorum 🙄 @ricardoveritas fikirler baya iyi. dodo azıcık yetenek var mı abi?
alien
kanki sakın böyle bir şey yapma, sanat camiasında etik karşılanmaz. tekmeleyerek dışarı atarlar. gerçi bu da sanat camiasında etik değil ama sen yine de yapma.