yazarfencelebi
samsunda olan var mı çay ısmarlayabilirim :) buraya yıllar sonra girdim tekrar giremeyebilirim twitterdan dm atabilirsiniz @gomuluyor @yazarfenbey ikilisinden birine yazın dönüş yaparım :)
Galadriel55
İyi geceler. çalık yedaşın önünden tramvay durağına doğru giderken, (durağa çok gitmeden) sol tarafta bir restorant vardı. et lokantasıydı adı sanırım. orası duruyor mu haberi, bilgisi olan var mı?
monstavira
şöyle güzel bi animasyon film önerisi olan var mı?
Yigito
peyzaj ve süs bitkileri yetiştiriciliği bölümü wp grubu yada sınıfında olan var mı?
02ismailpolat
bu uygulama dersleri ne olacak haberi olan var mı gsf li biri söyleyebilirmi uygulamalar nerede olacak
Ophelia
iremdiyebiri
yatay gecis yaptım ama öbs için şifre alamıyorum hala nasıl olacak 🤷🏼‍♀️ bilgisi olan var mı?
Le Petit Mami
sen git 200 lirayı bir kaç günde harca, sonra da ay sonunu görebilmek için menemeni ekmeksiz ye. öğrenciliği beceremiyorum cidden. para hesapları yapmaktan uyuyamıyorum. yaptığım bütün hesaplarda da para yetmiyor zaten. İntihardan başka çözüm önerisi olan var mı?
Naznur
acaba aranızda moleküler biyoloji okuyan ve ya okuyan bir arkadaşı olan var mı?
merak ettiğim şeyler var da sormam gereken yardımcı olabilirseniz çok sevinirim 😊
yolyordam
gerçekten bir kadınla aynı evde yaşamaktan mutlu olan var mı? abla kardeş anne eş hiç fark etmez. bir kadınla aynı evde yaşamak öldürür. tercih edebilenler lütfen tercih etmesin.
alien
tinder'da profilleri sağa çeke çeke parmaklarıma kramp giriyor arkadaşlar, çözüm önerisi olan var mı?
Semih17
uzem ingilizcede yarın ne sorulacak bilgisi olan var mı?
serdarc
üniversitede okurken üniversite içerisinde ders saatleri dışında çalışabilirmiyiz bilgisi olan var mı
Gameover06
uzaktan eğitimi bu yıl kazandım ve harç parası olarak ger dönem 760 tl para ödemem gerektiği söylendi. hiç bi üniversitede bu kadar para alınmazken neden böyle bilgisi olan var mı
ailenizinhemsiresi
Gullbetull
samsunda interrail türkiye grubundan olan var mı?
muallim✔
yarın eğitimin mezuniyet tören şeysi var.. elinde fazla cübbesi olan var mı 😆 erkek kardeşim de geliyormuş yarın "okumuş kız bakamda oradan kendimi kurtaram" diyor ailede hiç normal yok en normalleri benim düşünün artık 😂😳
bu arada benim kediye hala yuva bulamadım:/ yarin kedicikle törene katıldıktan sonra onu da memlekete yollucam, babam topuma sıkmaz inşallah:/
Eleni
bir dizide, bir filmde, bir kitapta (kısacası hatırlamadığım bir yerde, hatırlıyorum ama bilerek söylemiyorum. çünkü neden söyleyeyeyeyeyim?) denk gelmiştim. sen şimdi “neye denk gelmiştin yahu? gevelemesene lafı kepçük ağzında!” diye söylenmeye başlamışsındır frank, başlama. “bir çivi bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir süvariyi, bir süvari bir bölüğü, bir bölük de bir ülkeyi kurtarır. yani hayatta gerçekleşen her durum, yapılan her eylem değerlidir. küçük gibi görünen durumlar, etki ettikleri olayları bambaşka bir hale büründürebilirler.” çok mantıklı değil mi? bence de. düşünüldüğü zaman neredeyse hepimizin hayatını etkiliyor. düşünsene ufacık bir olay ölüme/ölümlere ya da yeni bir doğuma/doğumlara neden oluyor. bu doğum sadece candan can çıkması olayı değil. geniş düşün frank. ruhun yenilenmesi gibi mesela, düşüncelerin yenilenmesi gibi ya da. tabii sadece bunlar ile de sınırlı değil. (pöff manyadık iyice.) şu an çok aptalca şeyler düşünüyorum, hem de çok. küçüklüğümün kahramanı olmayan yaşlılarını, gençlerini, veletlerini. (evet hepsini düşünüyorum, çünkü olaylar gerçekleşirken yaş göz önünde bulundurulmuyor.) neler yapıyorlar acaba şimdi? aralarında zengin olan var mıdır ki? keşke birilerinden bize miras kalsa be! sürekli uykularımızı bölen şu sivrisinek vızıltısı rahatsızlığına sahip telefonlarımızın sesi sadece bir gün saçma sapan nedenler ile uyandırmaya yaramak yerine “zengin oldun lan denişik şapşik, sevin!” diye şaşkınlık içinde bıraksa. olur da zengin olursam hani çooooook çooook uzak bir ihtimal ama hani olur da olursa (vazgeçtim söz etmeyecem hayallerimden) zengin olmuş olacam işte. sonra bir zamanlar fakir ama gururlu bir genç lezbiyenimsi gay vardı moduna bürünürüm, oh mis. sonradan sonra ise yansın geceler; bertuğlar, pelinsular, eceler, mertler. sabaha kadar cistak cistak. şaka lan. gelecek kaygıları ortadan kalkmış oluyor sadece. bize lazım olan mutlu olmak, mutsuz olduktan sonra trilyoner olmuşsun neye yarar di mi!(trilyoner olmayı seçiyorum.)
MoonLv
hemşirelik bölümüne dgs ile geçişte kaçıncı sınıftan başlıyosun bilgisi olan var mı pleaseee

Selam Ziyaretçi

Gördüğüm kadarıyla henüz giriş yapmamışsın! Lütfen giriş yap, bekliyorum :)