malifalitiko
adım robert malifalitiko, kurtulanlardan ve kıymet bilenlerden biriyim, İzyork'ta yaşıyorum. bütün frekanslardan yayın yapıyorum, var gücümle yazıyorum. eğer beni duyuyorsanız,eğer yazılarımı okuyorsanız sesimi duyan biri varsa? herhangi biri.omulü olmak zorunda değil. lütfen! yalnız değilsiniz?"

Yorumlar

thor
ne olucak bu duvarların hali ya? kapının haline bak bilader ya?
malifalitiko
@thor bak kardeşim. sen yetkili etkin bir kullanıcıya benziyorsun. benim yaşım elli. bak profilime. bak, bak bak iyi bak, he? nickim görünüyo, nickim olmasa bizzat mavitikimin kendisi görünecek. sarışın kızlara yürümeyelim diye bu galoşları giydirdin mesaj göndermeyi kapattın yolda şıkır şıkır yürüyoruz. biz ağzımızı açıp şikayet etmiyoruz da, sen mi şikayet ediyorsun ha? bak kardeşim, güzel kardeşim, canım kardeşim benimle bir daha sakın polemiğe girme
Gamsız Baykuş
dünyanın sonuna doğmuşuz be hocam
thor
bak bugünün ödemesini yapmadın kardeşim. söylüyorum sana parayı getir. bi de benle öyle emrivaki falan konuşma...
thor
@gamsizbaykus başka şarkıları da var o grubun.
malifalitiko
@thor uzaylılar tarafından evet tarafından
malifalitiko
eeee hüseyin efendi @thor hızlı giden atın boku seyrek düşermiş, iyi bilirdik derler arkandan @gamsizbaykus hocam bundan büyük yalan yok
thor
valla malicim sen yabancı değilsin. şu namazlı ağzımla sana yemin ederimki bu arabanın bana gelişi 26 bin dolar. ben bu arabadan 500 dolardan fazla para kazanmıyorum.
malifalitiko
@thor senin tencere imalatçısı bi arkadaşın vardı, neler yapıyor ? yaşıyor mu ?
thor
ben 15 senedir ateş abinin yanındayım. malı getir malı götür. bi yanlışımız var mı? yok. eee? nolmuş yani abinin bi kutu kekle bi kutu mantarı kaybolmuşsa? 15 senede değişmeyen bir şey var mı abi sen söyle?
malifalitiko
@thor sana müstehak dua et @mayk seni banlamadı. adamın parasını karıyla kızla yedin her sarışınım diyene bastın 100 doları bastın 100 doları
thor
gasılcı ahmet'in evi mi? bi ceset temizleme işi vardı. gece gece rahatsız ettik.
nar
beyin mıncıklanması yaşıyorum şuan
yolyordam
mıncıklanma değildir o, mıncıklanma olsa duramazsın.
thor
@nar ablacığım güzel ablacığım. insan balgamını tutamayabilir. siz bu yaşa gelice yürüyebilecek misiniz bakalım?
malifalitiko
@thor ankranın neresindeydi abi bu pavyon
thor
ya ben tayfun'un boğazının derdindeyim sen sabri'nin viyadüğündesin. ayrıyetten ben açık sözlüyümdür. düz adamımdır. kusura bakma. yüzüne karşı söylüyorum. karılara ne zaman seni söylesem tribe giriyorlar. inme iniyor karılara abi.
malifalitiko
tribe giriyorlar, inme iniyor öyle mi? eyvallah @thor efendi eyvallah. bana bak, bu gece benden bir şey istersen seni fena bozarım bak!
thor
yok abi yok. bi derdim yok. sen rahat ol. (ayağa kalkarım)
malifalitiko
@thor otur lan otur sapıtma uzatma, o @mayk abinse bizde sabri abiniz henüz ölmedik. hiç kimse bizim sitemizin mühendisine ceza kesemez. amma velakin kötü zamanda geldin yaa ! paylaşımlar entryler eskisi gibi değil kesat mı kesat. bütün mesajlarımız ifşa oldu. hangi sarışına dm den yürüsek pat 15 dakika sonra @mayk orda. bana @mayk ın ulaşamadığı mazın bi site lazım. ondan sonra sular seller. amma velakin bi şartım var. şu yanda tavla oynayan karı varya esmer olan, bana öyle bi karı yapmazsan namussuz şerefsizsin
thor
abi sen bana bu kıyağı yap, sana en güzel gacıyı ayarlamazsam namussuz şerefsizim abi. sen hiç merak etme abi. et tırnak olduğum bi arkadaşım var. @chiko pırlanta gibi çocuk abi. annesi babası tatile gittiği zaman siteyi filmcilere kiraya veriyor. babasında paket sağlam. ama koklatmıyo çocuğa. herif mütahit abi. boru işi yapıyo.
thor
abi yanında eğilmeye korkuyoruz. bize de döşeyeceksin boruyu diye.
malifalitiko
asssektör ulan biz düğmeci miyiz p.i.m.p @thor